Jaarlijks vertrekken er ongeveer 2,6 miljoen Nederlanders naar Frankrijk. Hiervan kiest een steeds groter deel voor een kampeerbeleving in een comfortabele omgeving en een daarbij behorende safaritent. Plezierig is het dan wel als de campingeigenaar jou kan aanspreken in jouw eigen taal.

Met de opkomst van het televisieprogramma “Ik vertrek” vind je daardoor dus ook steeds meer campings met een Nederlandse eigenaar in Frankrijk. Meestal zijn het kleinere campings die met veel persoonlijke betrokkenheid beheerd worden.

De campings zijn goed onderhouden met oog voor de Franse sfeer en detail en tegelijkertijd praktisch-Hollands opgezet. Deze Nederlanders gooien niet alleen het roer om maar zijn met ook een idee en/of droom naar het buitenland vertrokken!

Juliette-Tentvakanties biedt bij deze eigenaren dan ook graag haar samenwerking aan en verhuurt hier dan ook haar comfortabele, sfeervolle safaritenten.

Juliette-Tentvakanties (ook Nederlands😉) verhuurt comfortabel en sfeervol ingerichte safaritenten op 5 kleine campings in Frankrijk.
In ons geval Original Glamping met Nederlandse (sprekende) eigenaren dus.

Juliette-Tentvakanties_Camping Le Petit Moulin-19

De “kant-en-klare” kampeerbeleving bij Nederlandse eigenaren via Juliette Frankrijk is niet alleen populair bij de Nederlandse kampeerders. Ook veel Vlaamse eigenaren zijn eigenaar van een camping of beheren een camping in Frankrijk.

In het totaal zijn er meer dan 600 campings met Nederlands-sprekende eigenaren in Frankrijk. Vaak huren de gasten van deze campings ook accommodaties via Nederlandse aanbieders zoals bij Juliette.

Veel Nederlanders kiezen voor een campings met een Nederlandse eigenaar omdat daar meer Nederlanders staan en de kinderen dan makkelijker contact kunnen maken met andere kinderen. Op de kleinschalige campings wordt er ook vaak iets door de beheerders georganiseerd.
Zoek je een comfortabele sfeervol ingerichte safaritent op een camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaren? Dan ben je bij ons op het juiste adres; Juliette-Tentvakanties verhuurt al ruim 16 jaar haar safaritenten in Frankrijk!

Informatie in het Nederlands

Op campings met Nederlandse eigenaren of beheerders is het contact en de informatievoorziening in het Nederlands. Fijn voor tips over uitjes, restaurantjes en informatie over de omgeving maar bij minder leuke momenten, zoals autopech of medische ongemak. Toch fijn dat er dan iemand is die de taalbarrière voor je weg kan nemen. Je kunt op de website van Juliette-Tentvakanties  per camping al veel informatie vinden. Dit hebben wij in de loop der jaren al voor jou verzameld!
Juliette_Tentvakanties_Le Verdoyer_fotos14

Kopje koffie?

Gastvrijheid staat bij de campings met een Nederlandse eigenaar voorop. Vaak zult u met een drankje worden ontvangen, zeker op de kleinere campings, is er de mogelijkheid om brood te bestellen, en/of een ontbijt geserveerd te krijgen.
Vaak is het ook mogelijk om s ‘avonds op de camping te dineren. Soms ook met table d’Hote waardoor u makkelijk in contact komt met andere Nederlandse kampeerders. Juliette-tentvakanties heeft ook vaak een gast-echtpaar op de camping staan. Ze maken je wegwijs in de tent en vertellen je graag hun ervaringen!

Kortom, vertrouwd kamperen op een camping in Frankrijk met een Nederlandse eigenaar zonder taal stress, met gezelligheid van Nederlandse medekampeerders, goede informatievoorziening en prima service.

kamperen met kinderen

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

De door Juliette aangeboden campings in Frankrijk zijn kleine campings met een klein aandeel verhuur waar (ook) nog ouderwets gekampeerd kan worden.  Omdat wij Nederlanders van echt  kamperen houden trekken deze campings doorgaans tot wel 80% Nederlandse gezinnen. Hierdoor maken je kinderen ook makkelijker vriendjes op de camping.

Onze kleinschalige campings liggen over het algemeen op allemaal een 1000km rijden vanaf Utrecht in Frankrijk.

Ook leuk om te lezen:

Duurzaam kamperen

Duurzaam, duurzaam, duurzaam, het lijkt wel het toverwoord van dit jaar. Alles moet of wordt duurzaam. Ook de duurzame comfortabele...

Juliette staat voor kleinschalig en eigenzinnig

Kleinschalige Glamping vakanties, natuurschoon en duurzaam Juliette-Tentvakanties is er voor de comfortabele kampeerliefhebber die het net even iets anders wil. Eigenzinnig, bijzonder en toch ook betaalbaar!Juliette houdt van reizen, maar wel op haar eigenzinnige...

Lees meer

Duurzaam kamperen

Duurzaam, duurzaam, duurzaam, het lijkt wel het toverwoord van dit jaar. Alles moet of wordt duurzaam. Ook de duurzame comfortabele Glampingvakantie is in opkomst. Nu zou je verwachten dat "kamperen" sowieso een duurzame manier van vakantie vieren is, maar is dat wel...

Lees meer
‘Slow travel’, een andere manier van reisbeleving

‘Slow travel’, een andere manier van reisbeleving

Deze manier van reizen, letterlijk 'trage reis', valt in één woord samen te vatten: onderdompeling. In plaats van vlug-vlug langs de toeristische hotspots te razen samen met een horde andere toeristen, neemt u hier royaal uw tijd, ver weg van de traditionele...

Lees meer
De sociale kant van Juliette met Tentensuite

De sociale kant van Juliette met Tentensuite

Al meer dan 16 jaar lang biedt Juliette met succes haar comfortabele Glamping vakantietenten aan. Juliette is eigenzinnig, Juliette is anders en biedt bijzondere plekken kleine campings aan in Frankrijk of in Nederland. Gastvrijheid, comfort en een Originele Glamping...

Lees meer
Gastkoppels voor campings gezocht

Gastkoppels voor campings gezocht

IDEAAL VOOR PENSIONADO'S OF ZOJUIST AFGESTUDEERDEN IN SECTOR TOERISMEWij zoeken actieve gastkoppels / beheerders die hun vrije tijd graag op een camping doorbrengen en daarnaast aan de slag willen gaan als beheerder van accommodaties van Juliette-Tentvakanties.Je...

Lees meer
Juliette’s Kookboek

Juliette’s Kookboek

We hebben iets leuks bedacht! Een speciaal kookboek voor jou als gast van Juliette. Hiermee kun je een week de lekkerste recepten maken op de BBQ of skottelbraai die bij je accommodatie staat.  

Lees meer

Van deze campings wil je alleen maar meer!

Frankrijk is het kampeerland van Europa bij uitstek. Voor iedere soort vakantie heeft het iets te bieden. Voor ieder van onze gasten hebben wij hier wel iets unieks. Een aantal voor ons ideale vakantiegebieden om mee naar toe te nemen zijn Aquitaine, Limousin,...

Lees meer
Kamperen met kleine kinderen of baby?

Kamperen met kleine kinderen of baby?

Juliette-tentvakanties.nl kan u iets moois bieden! Een kampeerervaring met kleine kinderen! Als je op internet gaat zoeken op kamperen met kleine kinderen dan lees je twee kanten van het verhaal. Aan de ene kant is er het ‘Joh, waar begin je aan en wat doe je jouw...

Lees meer
Vakantie en inpakstress!

Vakantie en inpakstress!

Veilig en slim een auto inpakken voor de vakantietent vakantie met juliette-tentvakanties.nl. Misschien heb je er nog nooit bij stil gestaan en afhankelijk van naar welk land je gaat is dit wel degelijk belangrijk! Toch ben je elke keer gewoon blij als de auto...

Lees meer