Juliette-tentvakanties.nl kan u iets moois bieden! Een kampeerervaring met kleine kinderen! Als je op internet gaat zoeken op kamperen met kleine kinderen dan lees je twee kanten van het verhaal. Aan de ene kant is er het ‘Joh, waar begin je aan en wat doe je jouw medekampeerders aan’ dit is verhaal 1. Alle ongemakken en vaak zijn campings er ook niet op ingericht. Dan nog de reis er naar toe… denk dan vooral aan reizen per vliegtuig, oef! Al die mensen tegelijkertijd in een vliegtuig met schreeuwende kinderen. We zijn toch ook kind geweest denk ik dan…

Aan de andere kant is er ook het ‘Tuurlijk ga je kamperen met baby’ verhaal. Juliette-tentvakanties.nl is gek op kleintjes en zorgt dan ook dat het ze aan niks ontbreekt… én dat allemaal nog gratis ook! Glamping of heerlijk luxe kamperen is ons vak. Juliette begrijpt de eventuele moeilijkheden en doet haar best om dit zoveel mogelijk te beperken!

kinderen-kamperenJuliette hoort daarom ook echt bij de aanhangers en heeft altijd gewoon met deze kleintjes gekampeerd. Dat betekent niet dat dat altijd vlekkeloos ging. Maar als je van onze fouten leert dan kun je als gezin ook met een baby lekker kamperen. Juliette heeft daarom ook een selectie gemaakt van campings die hier goed op inspelen. Juliette-tentvakanties denkt mee met de allerkleinste onder ons!

Waarom juist wel of niet kamperen met een baby? In Juliettes reisboutique spraken we met Annelies, trotse moeder van 2 kleine Juliette glamping gasten.
Inmiddels is Loek bijna 3 en Kick de andere helft van de eeneiige tweeling ook bijna 3, het echte baby is er bij deze jongens dus inmiddels ook wel vanaf. Loek en Kick kampeerde voor het eerst toen ze net één waren.

We hebben vooraf wel getwijfeld of we dat nu wel moesten doen. Wat als ze midden in de nacht de hele camping bij elkaar krijsen? Hoe hou je een kruipgrage baby een beetje in de buurt van de tent? Of lukt dat slapen overdag in de tent wel, als daar de zon op staat te branden? Inmiddels lopen ze en brabbelen ze een eind heen. Maar zegt Annelies: “al doende leert men en met een beetje creativiteit kun je ook met een baby prima kamperen”.

Juliette helpt u daarbij, ze weet waar ze het over heeft!