Al meer dan 16 jaar lang biedt Juliette met succes haar comfortabele Glamping vakantietenten aan. Juliette is eigenzinnig, Juliette is anders en biedt bijzondere plekken kleine campings aan in Frankrijk of in Nederland. Gastvrijheid, comfort en een Originele Glamping Kampeerervaring staan hier hoog in het vaandel!

Kleinschalig waar Frankrijk nog Frankrijk is en vaak met een Nederlandse eigenaar of juist comfortabel dichtbij in eigen land met zekerheid die deze tijd nodig heeft? Een originele Juliette-camping herken je op de website aan ons speciaal ontworpen charme-campings label.

Met ons label www.Tentensuite.nl voorzien wij in een sociale functie en bieden wij vakanties aan jongeren met mentale onregelmatigheden. Hier organiseren wij met diverse andere hulporganisaties in het voor en naseizoen uitdagende programma’s die de verandering in een jong mensenleven kunnen bepalen.

Boek voor 31 december 2023 en ontvang 10% korting op de totaalsom! Gebruik kortingscode VROEGBOEK10 bij je boeking en bij de reservering wordt deze korting verrekend.