Bestemmingen Juliette Tentvakanties

Een safaritent huren op een van de Juliette bestemmingen?

Een safaritent huren op een door onze speciaal uitgezochte locaties in Frankrijk? Eventueel kunnen wij ook altijd een tussenstop met overnachting bieden.

De bestemmingen zijn speciaal uitgezochte locaties waar je te gast bent en waar al het mogelijke wordt gedaan om de door jou geboekte vakantie zo prettig en goed mogelijk te laten verlopen. De campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen genoeg te doen. Juliette heeft een eigen waarderingslabel waarmee zij aangeeft wat je precies mag verwachten, ben jij op zoek naar klein, charmant, authentiek en volgens de stijl van Juliette, kijk dan maar even mee bij onze charme campings!

Lees hier meer over Charme campings van Juliette

Juliette-charme-camping-logo

Weet je al naar welke regio je wilt?

Klik dan op het icoontje en vind jouw ideale vakantiebestemming!

Camping Les 3 Cantons

Saint-Antonin-Noble-Val

Camping Le Verdoyer ****

Champs Romain

Camping Le Petit Moulin***

Allier

Juliette in Frankrijk

Autovakantie Frankrijk? Meerdere campings bezoeken? Wij maken een speciaal plan voor jou!

De meeste van onze Franse campings liggen tot circa 1.000 km vanaf Utrecht. Alleen camping Sable D’Or  ligt op ongeveer 1280km afstand. De meeste campings kun je daarmee dus binnen één dag met de auto bereiken. Op al onze campings is er iemand aanwezig die Nederlands of Engels spreekt. Maar in het Frans kun je er natuurlijk ook terecht. Een safaritent huren? Kijk maar even met mij mee!

Mocht je moe zijn van de reis en willen overnachten tijdens de reis dan heeft Juliette een hele leuke tussen-stop voor jou in petto, kijkt u gerust eens op www.maisonlachasseigne.nl (Afdeling Frankrijk), een ontzettend gezellige B&B! Annabel is een vrolijke Nederlandse en ontvangt u graag!

Les 3 Cantons

Camping Les Trois Cantons

Les 3 Cantons****, een knusse familie camping gelegen in het zonnige zuiden, veel outdoor voor jong en oud.

Le Verdoyer

Camping Le Verdoyer

****camping, in het hart van het Reg. Natuurpark Perigord Limousin.

Ideaal voor de kleintjes en juniors.

Le Petit Moulin

Camping Le Petit Moulin

“Le Petit Moulin”, de vakantieplek op slechts één dagje rijden vanuit Nederland. Hier komt men tot rust en geniet volop van alles wat het departement de Allier te bieden heeft. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.