Juliette-Tentvakanties, Annelies en Mike

Wij verwelkomen jou graag in Frankrijk in een van onze safaritenten!

Allebei opgeroeid met kamperen en nog op de echte ouderwetse manier, zijn wij jaren geleden in contact gekomen met comfortabel kamperen in een safaritent.

Niet al te luxe, gewoon met een goed stukje comfort maar wel met alleen de koffers mee. De tent met inrichting staat alvast klaar!

Geen gedoe met een (al) te volle auto…, nee genieten van ook dit stukje gemak!

Het is voor ons daarnaast bijzonder mooi om gasten te mogen verwelkomen in onze eigen accommodaties en hun een onvergetelijke vakantie te mogen bezorgen.

Over ons-Mike & Annelies-Juliette Tentvakanties

Annelies is lerares op een basisschool groep 8 en Mike een all-rounder in de horeca, een ideaal uitgangspunt voor een optimale gastbeleving voor jong en oud!

Wij organiseren dan ook voor onze gasten altijd iets extra’s.

Onze twee(ling) jongens zul je ongetwijfeld overal wel tegenkomen, zij genieten met volle teugen van deze geweldige tijd! Het campingbloed stroomt ook al bij hun door de aderen;)

Roep maar Loek en Kick en ze staan voor je tent!

Wij hebben onze Safaritenten, sommige zelfs met privé-sanitair, op 3 verschillende campings staan, deze allemaal in Frankrijk.

Bij onze selectie van campings hebben wij gekozen voor veel groen, minimaal 4****, oog voor natuur, altijd iets te doen voor de kinderen in alle leeftijden, goed zwembad, voor de maag een heerlijke keuken, gastvrij, Nederlandse eigenaren, outdoor opties, historische bezienswaardigheden en weg van de drukte. Makkelijk aan te rijden via de nationale tol routes van Frankrijk.

Voor onze Safaritenten stellen wij: eenvoudig, goed voorzien, duurzaam, zon en schaduw en op de mooiste (centrale) plekken van de camping.

Deze zomer in 2024 zijn wij voornamelijk te vinden op 4****Camping Les Trois Cantons maar Mike is ook enkele malen in het seizoen te vinden op 4****Camping Chateau Le Verdoyer. Floris en Veronique nemen hier de honneurs waar en zijn de (enige) echte kasteelheer en vrouw op deze fantastische camping.

Op de PetitXL camping Le Petit Moulin zijn Mark en Arnolda de uitbaters en zij verwelkomen jou graag met een Table d’Hôte. Deze camping is iets kleiner maar biedt veel qua persoonlijke omgang en is ideaal voor ouders met echt hele kleine kinderen.

Juliette-Tentvakanties_Camping Le Petit Moulin-12

De planning voor het seizoen2024 gaat voorspoedig, wij genieten nu dan ook van alle voorbereidingen, wat ons natuurlijk veel energie geeft en wij hopen jou dan ook van harte te mogen verwelkomen bij een van onze safaritenten van Juliette Tentvakanties!

Kom je met ons mee?

Liefs,

Mike & Annelies

Boek zonder risico uw vakantie bij Juliette Tentvakanties

Aanbetaling slechts 25%

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Persoonlijke service

Lid van VVKR

1e keer kosteloos omboeken