Glamping? Huur een safaritent!

Van alle gemakken voorzien!

Oppervlakte ca. 25m2 | Aantal personen: max 4-5

BOEK NU

Met de Safaritent huren en glamping introduceert Juliette een echte kampeerbeleving!

Juliette houdt wel van een beetje luxe. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op een glamping safaritent vakantie. Haar bekende bungalowtenten zijn al uiterst comfortabel, maar met de Safaritent introduceert Juliette het echte original glamping. Heerlijk ‘glamorous kamperen’, dat is kamperen met een toch een beetje luxe en de stijl van het kamperen, met het hele gezin!

Speciaal hiervoor ontwikkelde Juliette haar eigen Safaritent zodat deze voldoet aan al haar wensen. Een safaritent huren is ook mogelijk met privé sanitair! Gewoon je eigen wastafel, toilet en douche! Huur bij Juliette jouw safaritent voor het kamperen in stijl.

Juliette biedt 3 verschillende type safaritenten, kijk je hieronder even mee?

Safaritent comfort 4/5P

Safaritent_Le Verdoyer_Juliette TentvakantiesSafaritent_Le Verdoyer_Juliette Tentvakanties

Oppervlakte ca. 35m2 inclusief terras

Aantal pers: max 4-5

De Comfort 4/5P is te boeken voor gezinnen tot max. 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. Compacter dan zijn grote broer, maar met dezelfde stijl qua inrichting. De binnentent is 4,5 x 5 meter met een dakluifel van 2 meter. De houten vloer (ruim 35 m2) loopt lekker lang door.

Safaritent ensuite 5P

Vakantie safaritent - Juliette Tentvakanties

Oppervlakte ca. 45m2 inclusief terras

Aantal pers: max 5

De Ensuite 5P is voor max. 5 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen Het houten vloeroppervlak inclusief gedeeltelijk overdekt terras is 45m2. De binnenruimte in de tent is 5 x 5 meter met een luifel van 2 meter. Hierdoor ontstaat een ruime veranda voor de zwoele zomeravonden.

Safaritent model luxe

accommodatie safaritent XL - Juliette Tentvakanaties

Oppervlakte ca. 50m2 inclusief terras

Aantal pers: max 6

Model Luxe is voor max. 5/6 personen (2 volwassenen en 4 kinderen). Het houten vloeroppervlak inclusief gedeeltelijk overdekt terras is 50m2! De binnenruimte in de tent is 6 x 5 meter met een ruime luifel van 2 meter. Hierdoor ontstaat een ruime veranda voor de zwoele zomeravonden. Deze tent beschikt over privé sanitair naast de tent.

Boek hier je favoriete accommodatie:

De safaritenten Comfort hebben wij klaar staan op:

De safaritenten Ensuite hebben wij klaarstaan op:

De Juliette de Luxe safaritenten met privé sanitair hebben wij klaarstaan op:

De Juliette safaritenten

TIP

Vooral in het voor- en naseizoen kunnen de nachten fris zijn. Wij hebben extra dekens voor je liggen. Eventueel kun je extra verwarming/kachel huren. Laat je het ons eerst en op tijd weten?

Afmetingen

Zee van ruimte

De Safaritent biedt Juliette in het type Comfort, Ensuite of Luxe maar zijn allemaal zeer ruim te noemen. De Comfort voor 4/5 personen de Ensuite voor 5/6 personen en de Luxe met privé sanitair. De specifieke vorm van de Safaritent maakt dat je beschikt over twee slaapgedeelten en een leefgedeelte met keuken en ruime vlonder van minimaal 35m2 tot wel 60m2. Maar sla je de voorkant open, dan heb je met het terras een leefgedeelte van bijna 20 m2. Een zee van ruimte! Je Safaritent is geschikt voor minimaal 2 volwassenen en 3 kinderen.

Indeling

Comfortabel

Je Safaritent staat uiteraard op een verhoogd houten vlonder. Voor de tent heb je een overdekt terras. Als het warm is en de zon schijnt fel, dan heb je heerlijke schaduw onder de luifel. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kun je in ieder geval ook nog buiten zitten. Het privé sanitair van Juliette bestaat altijd uit: wastafel, toilet en douche!

Voor de inrichting heeft Juliette gekozen voor stoere meubelen. Jawel, heerlijk robuust. En de keuken is gemaakt door onze eigen timmerman. Het geheel is afgewerkt met sfeervolle accessoires. Je zult je erhelemaal thuis voelen. De Safaritent is speciaal gemaakt voor Juliette en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. Alleen het allerbeste is voor Juliette goed genoeg!

Bedlinnen

Heerlijk slapen

Natuurlijk heeft Juliette voor het slapen opnieuw gekozen voor een echt kwaliteitsbed van 1,40 x 2,00 meter. In je Safaritent tref je een echt Zweeds meubelhuis bed aan. Net als in de bungalowtenten van Juliette.

Dit is werkelijk een uitstekend bed waar je goed op zult slapen. De andere bedden zijn eenpersoonsbedden (stapelbed met eventueel onderschuifbed) met ook goede matrassen. Beddengoed ligt voor je klaar in de tent, echter het bedlinnen niet. De afmetingen van onze dekbedden zijn 200×200 cm 2 persoons en 140×200 cm 1 persoons. Kussens 60×70 cm.

Compleet

Alles aanwezig

En verder… verder is aan alles gedacht! Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een pizzasnijder…. je Safaritent is compleet. De campings in Frankrijk hebben niet op alle campings beddengoed en/of bedlinnen, dit kun je eventueel apart bestellen.

In Nederland, Luxemburg en in Italië hebben we wel beddengoed in de tent/mobile-home liggen. Hier neem je eventueel linnengoed zelf mee of kun je huren op de camping!

Inventarislijst >

In Frankrijk vind je onze safaritenten op deze campings:

Camping Les Trois Cantons

Nabij de Dordogne en de Lot

Beschikbare accommodaties:
Ensuite 5P safaritent | Luxe 6P

Kasteelcamping Le Verdoyer

Dordogne

Beschikbare accommodaties:
Comfort 4/5P | Ensuite 5P | Luxe 6P

Camping La Perle

Limousin, midden Frankrijk

Beschikbare accommodaties:
Ensuite 5P safaritent

Camping Le Petit Moulin

Allier, Auvergne

Beschikbare accommodaties:
Comfort 4/5P safaritent

Kasteelcamping La Grange Fort

Auvergne

Beschikbare accommodaties:
Ensuite 5P safaritent

In Nederland vind je onze safaritenten op deze camping:

Vakantiepark de Bergen

Wanroij, Noord-Brabant

Beschikbare accommodaties:
Comfort 4/5P safaritent

Waar wil je naartoe?