Algemene voorwaarden

Vooraf

Een kampeer of camping vakantie in Frankrijk, Luxemburg, Italie of nederland betekent andere mensen, andere gewoonten en nog meer zaken die anders zijn dan u thuis gewend bent. De vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties zal te allen tijde proberen al het mogelijke te doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Maar soms gaat het niet zoals thuis of zoals u dit kent.

Uw vakantie is een kampeer of camping vakantie in de natuur. Dat wil zeggen dat uw accommodatie, hoe comfortabel ingericht dan ook, geen huis is. Het is dan ook goed om er rekening mee te houden dat geluiden beter hoorbaar zijn voor uw omgeving, zoals u ook de omgevingsgeluiden beter hoort. Misschien soms zelfs wel eens een muis! De door Juliette Tentvakanties geselecteerde campings hebben rust en stilte hoog in het vaandel staan. In het hoogseizoen is het in de regel veel drukker dan in het voor- en naseizoen. Dat brengt met zich mee dat er meer (omgevings-) geluiden op de camping zullen zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u vragen hebben of mocht er iets zijn waar u niet helemaal tevreden over bent, dan hopen wij dat u direct contact op neemt met een medewerker van de campingreceptie of de vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties. Deze persoon zal proberen het ongemak te verhelpen zodat u verder kunt genieten van uw onbezorgde vakantie. Wij vragen u in ieder geval binnen 2 uur na aankomst de inventarislijst en de accommodatie te controleren. Zo hebben wij nog eventueel de mogelijkheid om hierop te anticiperen.

Enkele hoofdpunten uit de algemene voorwaarden:

  • Huisdieren zijn niet in elke accommodatie toegestaan van Juliette Tentvakanties! Wel op elke camping. Per accommodatie wordt dit aangegeven, bij twijfel bel ons gerust even!
  • Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. Juliette-tentvakanties.nl verkoopt geen pakketreizen, omdat wij alleen accommodaties aanbieden zonder andere reisdiensten (zoals vervoer en activiteiten). Dit betekent dat Juliette-tentvakanties.nl geen garantieregeling hoeft aan te bieden en VvKR volstaat.
  • De accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen, in principe uit hetzelfde gezin. Een extra persoon is geen probleem maar dit moet wel worden aangegeven. Voor een extra persoon rekenen wij een kleine vergoeding. Het aantal personen dat overnacht in de accommodatie dient conform de reservering te zijn.
  • De borgsom bedraagt afhankelijk van het type accommodatie € 50,00 / € 100,00 of € 150,00 en wordt (indien gevraagd) direct bij aankomst bij de campingreceptie geïnd. Deze borgsom krijgt u volledig terug indien na de eindcontrole blijkt dat de accommodatie schoon is achtergelaten en de tent en de inventaris in goede staat verkeren. In andere gevallen zal een bedrag op basis van de kostprijs van de borgsom ingehouden worden.
  • Juliette Tentvakanties berekent geen kosten wanneer u servies of glaswerk per ongeluk breekt.
  • Reserveringen voor/door jongeren (< 23 jaar) of een groep in het algemeen, kunnen niet geaccepteerd worden.
  • Voor het annuleren van de vakantie gelden specifieke annuleringsvoorwaarden. Juliette Tentvakanties adviseert u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ook hiervoor kunt u terecht op deze site. Wij informeren u graag over onze COVID-19 regeling.
  • Uiteraard hopen wij dat u een onbezorgde vakantie zult hebben. Maar mocht u vragen, ongenoegens of klachten hebben, dan vragen wij u vriendelijk direct contact op te nemen met de campingreceptie of de vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties ter plekke. Deze zal trachten uw vragen te beantwoorden en een aanvaardbare oplossing te vinden. Klachten of ongenoegen achteraf kunnen wij eigenlijk niet meer in behandeling nemen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Toeristenbelasting:

Op de door u ontvangen bevestiging staat een indicatief genoemde bijdrage in de toeristenbelasting. Deze kan dus verschillen per camping en per land. Deze is ook afhankelijk per leeftijd en regio van een eventuele locatie. U dient zich zelf hierover te informeren via Juliette-Tentvakanties.nl voor de exacte bijdrage.

Controle bij aankomst van de accommodatie en de kampeerplek op de plaats van bestemming:

U heeft een accommodatie gereserveerd via Juliette-Tentvakanties.nl. Deze is compleet ingericht zoals omschreven bij het type accommodatie dat u heeft gereserveerd via onze website. Mocht u bij aankomst bepaalde voorwerpen, spulletjes of afgesproken extra’s niet in uw accommodatie terug vinden dan kunt u binnen 2 uur na aankomst hier een melding van maken. Dan verzorgen wij nog dezelfde dag, afhankelijk van onze mogelikheden, dat dit bij u terecht komt. Bent u hier later mee? Dan is de levertijd van deze goederen wellicht een paar dagen later. Aan het eventueel toegewezen tentnummer dat u heeft ontvangen van Juliette-Tentvakanties.nl kunnen geen rechten worden ontleent. Toewijzing vindt plaats op het moment van aankomst. Wel kunt u eventueel een voorkeur doorgeven, hier proberen wij dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Bekijk onze campings in Frankrijk:

Camping Les Trois Cantons

Camping Les Trois Cantons

Les 3 Cantons**** een knusse familie camping gelegen in het zonnige zuiden, veel outdoor voor jong en oud.

Tarn et Lot,
Occitanie

Camping Les Trois Cantons

Camping Le Verdoyer

**** Kasteelcamping, in het hart van het Reg. Natuurpark Perigord Limousin. Ideaal voor de kleintjes en juniors.

Champs Romain,
Périgord, Dordogne

Juliette Tentvakanties-Le Petit Moulin-safaritent

Camping Le Petit Moulin

"Le Petit Moulin", de vakantieplek op slechts één dagje rijden vanuit Nederland. Hier komt men tot rust en geniet volop van alles wat het departement de Allier te bieden heeft. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Saint Hilaire,
Allier, Auvergne