Algemene voorwaarden

Vooraf
Een kampeer of camping vakantie in Frankrijk of nederland betekent andere mensen, andere gewoonten en nog meer zaken die anders zijn dan u thuis gewend bent. De vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties zal te allen tijde proberen al het mogelijke te doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Maar soms gaat het niet zoals thuis.

Uw vakantie is een kampeer of camping vakantie in de natuur. Dat wil zeggen dat uw accommodatie, hoe comfortabel ingericht dan ook, geen huis is. Het is dan ook goed om er rekening mee te houden dat geluiden beter hoorbaar zijn voor uw omgeving, zoals u ook de omgevingsgeluiden beter hoort. Soms zelfs wel eens een muis! De door Juliette Tentvakanties geselecteerde campings hebben rust en stilte hoog in het vaandel staan. In het hoogseizoen is het in de regel veel drukker dan in het voor- en naseizoen. Dat brengt met zich mee dat er meer (omgevings-) geluiden op de camping zullen zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u vragen hebben of mocht er iets zijn waar u niet helemaal tevreden over bent, dan hopen wij dat u direct contact op neemt met een medewerker van de campingreceptie of de vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties. Deze persoon zal proberen het ongemak te verhelpen zodat u verder kunt genieten van uw onbezorgde vakantie.

Enkele hoofdpunten uit de algemene voorwaarden:

 Huisdieren zijn niet op elke camping toegestaan in de vakantietenten of mobile-homes van Juliette Tentvakanties! Per camping wordt dit aangegeven, bij twijfel bel ons gerust even!

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt. Juliette-tentvakanties.nl verkoopt geen pakketreizen, omdat wij alleen accommodaties aanbieden zonder andere reisdiensten (zoals vervoer en activiteiten). Dit betekent dat Juliette-tentvakanties.nl geen garantieregeling hoeft aan te bieden en VvKR volstaat.

 Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 25% van de reissom binnen 14 dagen te zijn voldaan. Het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te worden voldaan. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aankomst dient de gehele reissom binnen 1 week na ontvangst van de reserveringsbevestiging te worden voldaan.

De accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen, in principe uit hetzelfde gezin. Een extra persoon is geen probleem maar dit moet wel worden aangegeven. Voor een extra persoon rekenen wij een kleine vergoeding. Het aantal personen dat overnacht in de accommodatie dient conform de reservering te zijn.

De borgsom bedraagt  €50,00 / € 100,00 of €150,00 en wordt (indien gevraagd) direct bij aankomst bij de campingreceptie geïnd. Deze borgsom krijgt u volledig terug indien na de eindcontrole blijkt dat de accommodatie schoon is achtergelaten en de tent en de inventaris in goede staat verkeren. In andere gevallen zal een bedrag op basis van de kostprijs van de borgsom ingehouden worden.

Juliette Tentvakanties berekent geen kosten wanneer u servies of glaswerk per ongeluk breekt.

Reserveringen voor/door jongeren (< 23 jaar) of een groep in het algemeen, kunnen niet geaccepteerd worden.

Voor het annuleren van de vakantie gelden specifieke annuleringsvoorwaarden. Juliette Tentvakanties adviseert u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ook hiervoor kunt u terecht op deze site.

Uiteraard hopen wij dat u een onbezorgde vakantie zult hebben. Maar mocht u vragen, ongenoegens of klachten hebben, dan vragen wij u vriendelijk direct contact op te nemen met de campingreceptie of de vertegenwoordiger van Juliette Tentvakanties ter plekke. Deze zal trachten uw vragen te beantwoorden en een aanvaardbare oplossing te vinden.

Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden.