Check hier je beschikbaarheid

in een van je favoriete accommodaties

Voor welke periode wilt u een bungalowtent of een safaritent huren?

Hoe kan ik een bungalowtent of een safaritent huren?

Weet jij al precies welke periode je op vakantie wil? Om te kijken welke bestemmingen van Juliette voor jou nog beschikbaar zijn, zoek eerst een camping die aan jouw wensen voldoet. Klik dan eenvoudig bij de beschikbaarheidskalender op de datum van aankomst. Vervolgens klik je op de duur van het verblijf, bijvoorbeeld: het aantal dagen, 1 week, midweek of langweekend. Kies hierna de accommodatie die bij jou past! Kijk op de afbeelding of dit de juiste keuze is. Nu kom je op de pagina voor een eventuele prijsopgaaf of om een beschikbaarheidsdatum met de juiste prijs te vinden! Kortingen verwerken wij pas na de aanvraag.

Juliette heeft de accommodaties speciaal uitgesplitst in Bungalowtent, Safaritent en Mobile-Home zodat je eenvoudig een vakantie kunt vinden die aan jouw wensen voldoet! De campings die uitermate geschikt zijn voor de allerkleinste onder ons kun je vinden onder het kopje charme-campings.

Meerdere accommodaties huren of heb je eventueel nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Juliette Tentvakanties. Juliette-Tentvakanties heeft ook een aparte app functie. Doorgaans antwoorden wij binnen een paar minuten. Deze is bedoeld voor de korte vragen.

Alvast veel plezier met de voorpret!

Liefs, het team van Juliette