Met Juliette naar de kust…
de Zeeuwse kust!

Zon, zee en strand … heel veel strand. Wel zeventien kilometer lang. Blootsvoets loopt Juliette door het rulle zand, op zoek naar aangespoelde haaientanden. Een zachte zomerbries waait door haar losse haar. Heerlijk … vrij zijn!

Niet voor niets is Juliette in Zeeuws-Vlaanderen terecht gekomen. Want Zeeuws-Vlaanderen is bij uitstek geschikt om ontdekt te worden. Naast een heerlijk strandleven biedt Zeeuws-Vlaanderen ook een schat aan cultuur. Verrassende dorpjes, pittoreske steden, oude smokkelpaden, Spaanse forten, vestingwerken, noem maar op … Zeeuws-Vlaanderen heeft het.

In Zeeuws-Vlaanderen is het buitenland dichtbij. Het Vlaamse land ligt op enkele tientallen kilometers afstand met Gent, Antwerpen en de werelderfgoedstad Brugge als absolute hoogtepunten.

En dan de natuur … adembenemend. Liefhebbers kennen de rijke natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen, zoals ’t Zwin en het Verdronken Land van Saeftinghe. Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde fietsroutes ontdekt u de verborgen schatten van het achterland. Er zijn lange afstandsroutes voor wandelaars en fietsers; prachtige bewegwijzerde routes doorkruisen Zeeuws-Vlaanderen en gaan verder in de rest van Nederland en Vlaanderen.

Maar ook voor de avonturier is er veel te beleven. Brandingkajakken, kitesurfen, mountainbiken, golfsurfen, zeevissen … Juliette verveelt zich geen moment.

Hier, in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u genieten van het leven op het Zeeuwse land. Het land waar gemoedelijkheid, gastvrijheid en een talent voor culinair genieten gewoon zijn. Zeeuws-Vlaanderen heeft alles voor een heerlijke vakantie. En de gezonde zeelucht is nooit ver weg.

De camping
Juliette heeft een mooie en comfortabele camping voor u gevonden, die geheel voldoet aan haar hoge kwaliteitseisen:

-Strandcamping Groede   
Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland)