Vakantiepark Delftse Hout

 • Luxe safaritent op -stadscamping
 • Circa 69 km. van Utrecht /121 km. van Antwerpen
 • Meer informatie op de site van Vakantiepark Delftse Hout of op Facebook
 • Plattegrond van de camping: plattegrond
 • Ideaal voor gezinnen met kinderen
 • Leuk openlucht zwembad op de camping
 • Animatieteam voor de kinderen tijdens de vakanties
 • Uitstekende ANWB-waardering
 • Gratis WiFi (250 Mb per dag) op de gehele camping
 • Diverse eetgelegenheden op de camping
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden in de directe omgeving
 • Voorzieningen voor mindervaliden
 • Nabij recreatiemeer en kinderboerderij
 • Huisdieren niet toegestaan in de vakantietent
 • Vakantiepark Delftse Hout is een echte familiecamping. Om die reden kunnen wij geen reserveringen door groepen aannemen.

Kent u dat gevoel? Het gevoel van thuiskomen? Natuurlijk kent u dat. Na een lange reis of na gedane arbeid is het goed om op een plek te komen waar je je prettig voelt, waar je je thuis voelt. Delft is dat voor Juliette. Op deze plek is Juliette in haar vertrouwde omgeving. En zij hoopt dat Delft ook uw thuis zal gaan worden.

Onverwachts genoegen
Heeft u wel eens nagedacht over een vakantie in de ‘drukke’ Randstad? Waarschijnlijk niet, want hier is toch geen rust te vinden! Nou, dan vergist u zich. Want Zuid-Holland is ook hierin verrassend veelzijdig. In de omgeving is er prachtige natuur te vinden. Maar de stad is nabij en het bruisende leven is op een steenworp afstand te vinden. De crème de la crème van het culturele leven is binnen handbereik. Bijvoorbeeld het meesterstuk van Vermeer – Meisje met de parel – op zo’n twaalf kilometer afstand. Wat wilt u nog meer!

Vakantiepark Delftse Hout 
Heerlijk kamperen in de natuur, maar met het comfort van de stad nabij. Juliette is heel blij dat ze u vanaf 2015 een nieuwe bestemming mag aanbieden! Vakantiepark Delftse Hout is een goed aangeschreven -camping met moderne faciliteiten die uw vakantie compleet maken. De camping is gelegen in het recreatiegebied de Delftse Hout; een natuurgebied met waterplas aan de rand van de stad Delft. Juliette noemt dit dan ook Stad & Land Kamperen: u kampeert in een comfortabele vakantietent in een landelijke omgeving, maar wel dichtbij interessante steden. Luxueus kamperen in de natuur, met de cultuur van de stad direct nabij. Dát is Stad & Land Kamperen van Juliette. En deze camping is om nog een andere reden uniek: het is de eerste camping waar Juliette haar Safaritenten aanbiedt.

Koeien in de weiLoeiende koeien  
Vakantiepark Delftse Hout is een echte familiecamping en van alle gemakken voorzien. Er is een verwarmd buitenzwembad en voor de allerkleinsten is er een twintig cm. diep spetterbad. Natuurlijk staan er lekkere ligstoelen zodat u kunt zonnen terwijl uw kinderen zich vermaken. Na het zwemmen kunt een fiets huren om naar Delft te fietsen om daar op een terrasje te genieten van een heerlijk drankje. Of u fietst de andere kant op: de polder in! En waarschijnlijk wordt u daar begroet door loeiende koeien en blatende schapen. Maar waarschijnlijk willen uw kinderen helemaal niet weg en willen ze naar de animatie. Want een enthousiast animatieteam biedt tijdens de vakantieweken een leuk en gevarieerd programma aan. Klimmen, klauteren en kleuren, kinderen vervelen zich geen minuut op Vakantiepark Delftse Hout.

Heerlijk eten  
Natuurlijk kunt u heerlijk eten op uw vakantie. Er zijn bijzonder goede restaurantjes te vinden in de omgeving. Of wat dacht u van een harinkje happen in Scheveningen? Maar als u de camping niet af wilt, bent u van harte welkom in het vernieuwde restaurant op de camping. Op de kleine kaart vindt u vast en zeker een smaakvolle maaltijd. En wilt u een snelle snack of een lekker ijsje, dan kunt u terecht in de snackbar. Eet smakelijk!

Modern sanitair 
Het sanitair op Vakantiepark Delftse Hout is comfortabel, modern en uiteraard schoon. Dat laatste vindt men erg belangrijk. Alle voorzieningen worden meerdere malen per dag schoongemaakt. De toiletgebouwen zijn verwarmd zodat u ook in het voor- of naseizoen aangenaam kunt douchen. 
Het gebruik ervan is gratis. Voor mindervalide gasten is er een aparte doucheruimte met toilet aanwezig.

Voor kinderen van 0 tot 6 jaar is er kindersanitair. Naar het toilet gaan, douchen en tanden poetsen is nog nooit zo leuk geweest. Uw kinderen zullen zich in dit kleurrijke toiletgebouw helemaal thuis voelen. In de sanitairruimte zijn ook een ruime aankleedplank en een kinderbadje aanwezig.

Gaat u méé met Juliette 
Kriebelt het al bij u? Heeft u al zin om te genieten van een heerlijke vakantie op Vakantiepark Delftse Hout in het verrassend veelzijdige Zuid-Holland? Geniet van de stad en van het land. Ontdek de zee en het mooie strand en laat u bedwelmen door de hoeveelheid kunst en cultuur. En dat begint allemaal vanuit uw luie stoel in een uiterst comfortabele Safaritent. Dat wilt u toch ook? Laat Vakantiepark Delftse Hout ook uw thuis worden!

Tot snel!