Uw bestemming

De bestemmingen zijn speciaal uitgezochte locaties waar u de gast bent en waar al het mogelijke wordt gedaan om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. De campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen genoeg te doen.

Alle Franse campings liggen tot circa 1.000 km. van Utrecht of 875 km. van Antwerpen en zijn daarmee binnen één dag met de auto te bereiken. Op al deze campings is er iemand aanwezig die Nederlands of Engels spreekt. Maar in het Frans kunt u er natuurlijk ook terecht.

Wilt u liever wat dichter bij huis uw vakantie vieren, dan kunt u ook bij Juliette terecht. Want zij heeft twee bestemmingen in ons mooie Nederland in haar programma. Wat dacht u van een vakantie aan de Zeeuwse kust of op een mooi vakantiepark in Delft? U hoeft maar een héél klein eindje te rijden. Dan blijft er des te meer tijd over om van uw vakantie te genieten!

Frankrijk

Bretagne

Juliette bruist in het mystieke Bretagne!

5 sterren topcamping!

Vendée

Juliette duikt in de oceaan in de Vendée!

5 sterren topcamping!

Dordogne

Juliette en de prehistorie in de Dordogne!

Limousin

Juliette geniet natuurlijk van de Limousin!

Petit-XL camping

Auvergne

Juliette vertoeft in… de Auvergne!

Glamping! Luxe camping met waterparadijs

Nederland

4 sterren camping
Stad & Land Kamperen

Juliette blijft op zoek naar nieuwe bijzondere plekken. Het aanbod van bestemmingen wordt zeker uitgebreid. Komt u gerust eens terug op de site om de nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Beschikbaarheidskaart

Weet u precies welke periode u op vakantie wilt? Om te kijken welke bestemmingen van Juliette voor u beschikbaar zijn, vult u de datum van aankomst in. De kaart laat u alleen die campings zien die dan nog vrij zijn. U kunt vervolgens op de gewenste beschikbare camping klikken en doorgaan met boeken. Ziet u een blauw vlak, dan is er helaas geen vakantietent meer beschikbaar. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Juliette Tentvakanties!

Zoek beschikbaarheid


- -
  • List view
  • Kaart met beschikbare campings.