Uw bestemming

De bestemmingen zijn speciaal uitgezochte locaties waar u de gast bent en waar al het mogelijke wordt gedaan om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. De campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen genoeg te doen. Juliette heeft een eigen waarderingslabel waarmee zij aangeeft wat u precies mag verwachten, bent u op zoek naar klein, charmant , authentiek en volgens de style van Juliette kijkt u dan bij onze charme campings!

Frankrijk
De meeste van onze Franse campings liggen tot circa 1.000 km  vanaf Antwerpen. Alleen de Sable D’Or ligt op 1280km afstand. De meeste campings kunt u daarmee binnen één dag met de auto bereiken. Mocht u toch willen overnachten tijdens uw reis dan heeft Juliette een hele leuke tussen-stop voor u in petto, kijkt u gerust eens op www.maisonlachasseigne.nl (Afdeling Frankrijk), een ontzettend gezellige B&B! Annabel is een vrolijke Nederlandse en ontvangt u graag! Op al onze campings is er iemand aanwezig die Nederlands of Engels spreekt. Maar in het Frans kunt u er natuurlijk ook terecht.

Italië
Onze campings in Italië liggen op 980 en 1300 km vanaf Utrecht en zijn goed bereikbaar met de auto. Een eventuele tussen-stop kunt u maken in het gezellige Luino, bij Varese. Hotel Hi-luino Internazionale is een klein familiehotel midden in het centrum van Luino, Giorgio, een echte Italiaan ontvangt u graag! Op de campings in Italië kunt u Nederlands, Engels of Italiaans spreken.

Nederland
Wilt u liever wat dichter bij huis uw vakantie vieren, dan kunt u ook bij Juliette terecht. Want zij heeft ook geweldige bestemmingen in ons mooie Nederland in haar programma. Wat dacht u van een vakantie aan de Zeeuwse kust of op een mooi vakantiepark in Delft? Nabij Lunteren of het natuurlijke Drenthe? U hoeft maar een héél klein eindje te rijden. Dan blijft er des te meer tijd over om van uw vakantie te genieten!

Frankrijk

Bretagne

Juliette bruist in het mystieke Bretagne!

5 sterren topcamping!

Dordogne

Juliette en de prehistorie in de Dordogne!

Limousin

Juliette geniet natuurlijk van de Limousin!

Petit-XL camping

Auvergne

Juliette vertoeft in… de Auvergne!

Luxe strandcamping met geweldig waterparadijs!!

Italië

Lombardije

Juliette zwemt… in het meer van Lugano!

Familie-camping aan het meer van Lugano!

Toscane

Juliette straalt… in Toscane!

Strandcamping aan de Toscaanse kust!
Strandcamping op Sardinie aan de Middellandse Zee
Sardinië

Nederland

Drenthe

Juliette geniet in actief Drenthe!

Een geweldige natuurcamping

Overijssel

Juliette kampeert in Overijssel, vlakbij de Duitse grens!

Heerlijk verblijf op camping de Bergvennen
Natuurschoon op de veluwe!
Stad & Land Kamperen
Zwembad en strandbad met 5*****

Oost-Brabant

Juliette gaat op groots genieten met een zachte G!

Compleet recreatiepark! Voor jong en oud!

Limburg

Juliette en haar liefde voor Limburg!

In het maasduin kamperen?

Juliette blijft op zoek naar nieuwe bijzondere plekken. Het aanbod van bestemmingen wordt zeker uitgebreid. Komt u gerust eens terug op de site om de nieuwe bestemmingen te ontdekken.