Juliette straalt… in Italiaans Toscane!

Magnifieke landschappen … én een heerlijke keuken. Hier in Toscane voelt Juliette zich helemaal thuis. Uw vakantie start hier!

Florence, Pisa, Siena, Lucca zijn enkele van de beroemde prachtige steden van de Italiaanse provincie Toscane. Geniet van de cultuur, natuur en de befaamde Italiaanse keuken. Vakantie Italie, kijkt u maar even mee!

Viareggio
Aan strand, zee en de Toscaanse heuvels en cipressen. Langs strand en winkeltjes wandelen of naar de leuke restaurantjes aan de kust.

Viareggio is een populairste bestemming aan de kust bij Versilia en wordt de parel van Versilia genoemd. De grandhotels, villa’s en cafés worden gekenmerkt door een Art Nouveau bouwstijl en de haven lijkt een etalage voor dure jachten. Viareggio wordt vooral bezocht door Italianen. Stadsbewoners uit Milano en Firenze brengen hier hun strandvakantie door.

Boulevard
Viareggio, met een prachtige wandelboulevard met veel winkels, restaurants en bankjes en met liefst anderhalve kilometer strand alleen al in de stad! Een plek om ’s avonds te genieten van echt Italiaans ijs en andere lekkernijen.

Onovertroffen stranden
Midden in de stad, naast de haven en bij een natuurgebied verderop vindt u onovertroffen stranden. Kilometers zandstrand en zee! Heerlijk om te relaxen, te zwemmen en te luieren. Zoals Italianen de daar zelf ook doen, direct na het werk een uurtje naar het strand en dan pas naar de pasta van la mamma.

Gaat u méé met Juliette?

De camping
Juliette heeft een bijzonder mooie en comfortabele camping voor u gevonden die geheel voldoet aan haar hoge kwaliteitseisen.

-Camping Paradiso 
Viareggio – Toscane, Italië