Strandcamping Groede

 • Comfortabele bungalowtent op -strandcamping
 • Circa 207 km. van Utrecht (via tolweg)/88 km. van Antwerpen
 • Ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden
 • Meer informatie op de site van Strandcamping Groede of op Facebook
 • Plattegrond van de camping: plattegrond
 • Bekijk de Strandcam
 • Direct gelegen aan een van de schoonste stranden van Nederland
 • Uitstekende ANWB-beoordeling 
 • WiFi op de gehele camping
 • Ontdek Zeeland met de Zeelandpas en ontvang kortingen bij attracties
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden in de directe omgeving
 • Fiets- en bolderkarverhuur
 • Voorzieningen voor mindervaliden
 • Huisdieren zijn toegestaan in de vakantietent

Zodra u aankomt en uit uw auto stapt, hoort u de golven. Strandcamping Groede ligt direct aan zee. Geen files op weg naar het strand. Nee, vanuit uw luxe vakantietent loopt u binnen enkele minuten naar één van de schoonste stranden van Nederland. De gastvrije familie van Damme heet u graag van harte welkom. En Juliette natuurlijk ook!

Strandcamping Groede
Strandcamping Groede is een goed aangeschreven -camping in Zeeuws-Vlaanderen. Buiten de ideale ligging aan het strand is het ook nog eens omgeven door prachtige natuur. Strandcamping Groede is een echte familiecamping en kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer. Het is een grote camping, maar de kleinschalige indeling van de veldjes zorgt voor veel privacy en rust.

Voorzieningen op de camping

Op de camping zijn meerdere hoogwaardige sanitairgebouwen met kindersanitair (met babybadjes en peutertoilet) en familiedouches. Er zijn uitstekende voorzieningen voor mindervaliden. Op het terrein is een wasserette met wasautomaten, centrifuges en droogtrommels. Ook een strijkijzer ontbreekt niet.

De activiteiten
Uiteraard is het nabije strand één van de grootste attracties van de camping. Ieder jaar weer wordt dit strand uitgeroepen tot een van de schoonste stranden, of zelfs het schoonste strand van Nederland! Met een beetje geluk vindt u fossiele haaientanden. Maar daarnaast is de natuur rondom de camping werkelijk prachtig en divers. U kunt heerlijk verblijven in het duingebied de Groese Duintjes of in natuurgebied de Zwartegatsekreek en de Clementspolder. Hier is “speelnatuur” met een hangbrug, een vlot en stapstenen.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor u om mee te doen aan activiteiten. Op de camping is er gelegenheid om te boogschieten, voetballen, volleyballen, tafeltennissen, badmintonnen, (zee-)vissen en u kunt jeu de boules spelen. Ook kunt u fietsen, kinderzitjes en bolderkarren huren bij de receptie. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen met diverse speeltoestellen.

Het recreatieteam organiseert tijdens de zomermaanden tal van activiteiten voor alle leeftijden. In het hoogseizoen kunt u iedere week een nieuw recreatieprogramma afhalen bij de receptie. Er is voor iedere leeftijdsgroep wat te beleven. Ook voor de oudere jeugd zijn er tal van activiteiten. Ook kunnen zij zich prima vermaken in een van de strandpaviljoens in de directe omgeving.

Eten en drinken

Strandcamping Groede heeft een grote winkel waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Iedere morgen worden broodjes, stokbroden en croissants zelf gebakken. Verser kan niet. In de namiddag worden er pizza’s gebakken.

In de gezellige brasserie kunt u lekker eten. Hoe kunt u in Zeeuws-Vlaanderen de visgerechten overslaan? En als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u in de frituur heerlijke snacks krijgen. Of kom naar Strandhuys de Vrijbuyter tegenover de camping. Heerlijk genieten op het terras van een gevarieerde kaart. Proef ook eens de huysgemaeckte appelbol.

Juliette neemt u mee naar de kust … de Zeeuwse kust. En zij is trots dat zij u Strandcamping Groede mag aanbieden. Zeeuws-Vlaanderen … een landje apart.