Juliette kampeert in Overijssel, tegen de Duitse grens!

De provincie bestaat uit een met riviertjes en beken doorsneden zandgrondgebied, behalve in het noordwesten, waar polders en meertjes overheersen. Overijssel bestaat uit vijf landstreken: de Kop van Overijssel, Vechtdal, IJsseldelta, Salland en Twente.

Overijssel wordt gekenmerkt door een sterke concentratie van prachtige Hanzesteden. Zwolle, Kampen, Hasselt, Deventer, Ommen en Oldenzaal worden als Hanzestad vernoemd in het Hanzeverbond.

De camping
In het Twentse land, vlakbij de Duitse grens, ligt Camping de Bergvennen. De gezellige camping bevindt zich in een prachtig natuurgebied, waar u naar hartelust kunt wandelen en fietsen. Ook de nabijgelegen stadjes Ootmarsum en Bad Bentheim verdienen zeker een bezoek. Op de camping zelf waant u zich midden in de natuur. Het terrein is ruim opgezet waarbij gebruik is gemaakt van de natuurlijke begroeiing. U kunt kiezen voor een kampeerplaats in het bos, aan de rand ervan of juist dichtbij de grote zwem- en visvijver met het zandstrand. Zoekt u alleen rust of ook vertier? In de zomervakantie zorgen wij voor een spetterend programma voor alle leeftijden.

-Recreatiepark de Bergvennen 
Lattrop – Overijssel