Juliette gaat op groots genieten met een zachte G: Oost-Brabant!

Deze streek, die grenst aan het uitgestrekte natuurgebied De Peel, geldt sinds jaar en dag als een toeristische trekker van formaat. Het gebied heeft dan ook ontzettend veel te bieden. De kenmerkende Brabantse gastvrijheid, maar ook de prachtige natuur, de diverse recreatie & sportieve activiteiten, cultuur & geschiedenis en natuurlijk lekker eten & drinken!

Ontdek de Brabantse steden, streken, dorpen en natuur..vergeet de Bosche Bollen niet! Verrassend, vernieuwend, historisch, oogstrelend, rustgevend, hip en altijd gezellig! Jeroen Bosch ging al trommelend het land door! Dat zijn de Brabantse steden, streken en dorpen.

De campings
Ontdek deze parels en plan 3 dagen/week of langer naar deze heerlijke camping. Romantisch met zijn tweetjes, met vrienden of ga gewoon met het hele gezin! Je wordt sowieso gastvrij ontvangen. Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda. Geniet van kunst, cultuur, design, natuur, winkels en heerlijk eten. Maar ook voor natuur en outdoor, recreatie en ontspanning en sport is deze camping het ideale oort!

-Vakantiepark de Bergen 
Wanroij – Oost-Brabant