Juliette gaat op groots genieten met een zachte G: Noord-Brabant!

Op zoek naar spanning, dynamiek en gezelligheid of juist relaxen en ontspannen? Kies je voor een weekend vol romantiek? Met Juliette maak je het mee.

Fietsen over Van Gogh’s sterrenhemel-fietspad met een sterrendiner als hoogtepunt. Quality time met het gezin? Geniet dan van een dagje gillen en gieren in de achtbaan en sluit af in een heerlijke luxe ingerichte Bungalowtent.  Als muziekliefhebber een festival bezoeken? Met vrienden een dagje shoppen en genieten van design? Beleef het, geniet ervan en doe mee. In ieder seizoen, op elke feestdag;

Noord-Brabant heeft het allemaal. De leukste evenementen, de beste attracties, de mooiste musea,
prachtige natuur en de meest gastvrije inwoners. Daarom grootst genieten met een zachte G… en Juliette geniet met u mee!

Ontdek de Brabantse steden, streken, dorpen en natuur..vergeet de Bosche Bollen niet! Verrassend, vernieuwend, historisch, oogstrelend, rustgevend, hip en altijd gezellig! Jeroen Bosch ging al trommelend het land door! Dat zijn de Brabantse steden, streken en dorpen.

De campings
Ontdek deze parels en plan 3 dagen/week of langer naar deze heerlijke campings. Romantisch met zijn tweetjes, met vrienden of ga gewoon met het hele gezin! Je wordt sowieso gastvrij ontvangen. Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda. Geniet van kunst, cultuur, design, natuur, winkels en heerlijk eten. Maar ook voor natuur en outdoor, recreatie en ontspanning en sport is zijn beide campings het ideale oort!

-Camping de Kienehoef  
Sint-Oedenrode – Noord-Brabant