Blog Juliette

Luxe campingvakantie in voor- of najaar!

Een kampeervakantie in een compleet ingerichte Juliette vakantie tent in het hoogseizoen is niet heel erg duur, maar wel een optimale manier van kamperen in combinatie met luxe en comfort. Je koffers mee en op plaats van bestemming staat jouw vakantie tent al klaar!

Het is daarom ook zeker de moeite waard om een luxe tentvakantie te boeken in het voorjaar of najaar. Je zult zien dat de kosten voor zo’n kampeervakantie een nog lager zijn dan in het hoogseizoen en bij Juliette is dan 2 weken boeken er slechts 1 betalen!

Lees mee en ervaar dat een luxe campingvakantie in het voor- of najaar heel goedkoop kan zijn!

Je tent staat klaar en is compleet ingericht. Dat scheelt veel bagage, gesjouw, gedoe en tijd. Geen gesleep met tenten, luchtbedden en inrichting en je hoeft niets op te bouwen, en je beleeft toch het echte kampeergevoel. De leefruimte van een bungalowtent is groot en je hebt weliswaar geen eigen toilet en badkamer in de tent, maar daartegenover staat dat je het sanitair niet zelf hoeft schoon te maken. Verder staan bungalowtenten vaak ruimer opgesteld dan stacaravans. Je kunt natuurlijk ook voor een luxere tent kiezen, zoals een safaritent en misschien wel een met eigen sanitair, maar dan zijn de kosten wel wat hoger.

Verder kun je in het voor- en najaar al een bungalowtent huren tussen de €99,00 en €299,00 per week (afhankelijk van land of regio). Dat maakt het natuurlijk heel aantrekkelijk om eens een extra vakantie te boeken buiten het hoogseizoen, en misschien wel in een regio die je anders niet zo snel zou kiezen. Veel campings openen al met Pasen, trek er gerust op uit in de mei vakantie!

Hoe ziet een Juliette ingerichte bungalowtent er uit:

In de meeste gevallen is het een bungalowtent of een familie-tent van Ticamo, geschikt voor 4 tot 6 personen. Hierin kun je comfortabel slapen op echte bedden met matrassen. De keuken heeft een vierpits gasstel met koelkast/vriesvak. Er is een complete keukeninrichting. Verder staat er een tafel met stoelen voor binnen en buiten en staan er 2 stoelen buiten om te relaxen. Juliette plaatst grote parasols of zelfs partytenten buiten, zodat je ook lekker in de schaduw voor je accommodatie kunt zitten. Wat stop je nog wel in je koffer: je kleding, bedlinnengoed, hand- en theedoeken, badlakens en in het voorjaar is een extra slaapzak wel aan te raden. Sommige campings verzorgen zelfs opgemaakte  bedden en linnengoed.

Welke regio’s zijn aantrekkelijk in het voor- en najaar?

Geen zin om ver te rijden of slechts 1 a 2 weekjes vakantie? Kies dan voor een kampeervakantie in Frankrijk, Luxemburg, Nederland of Italië en maak gebruik van de vroegboekkortingen die Juliette jou kan bieden. In het voor en najaar zit je in Italië overigens wel erg goedkoop! De kans op mooi weer is hier ook nog eens erg groot, en de campings staan in de startblokken en hebber er zin in.

Zoals je hebt kunnen lezen is boeken gunstig in het voor en naseizoen: Een kampeervakantie in een tent in het voorjaar/najaar is een goedkoop verblijf op de camping, kies eens als avontuur voor een regio waar je nog nooit geweest bent, en bovendien heb je zo geld over voor de zomervakantie.

P.s. nu boeken bij Juliette is nog voordeliger! Gebruik de vroegboekkorting! 😍

Liefs Juliette

Juliette Tentvakanties-camping Anjou-1
TOP
35%
Korting
Vakantie 2021 tot wel
BEKIJK AANBIEDING
35%
Korting
Vakantie 2020 tot
BEKIJK AANBIEDING
KORTING