Juliette zwemt… in het meer van Lugano!

Wat een schitterend landschap … én een heerlijke keuken. Hier in het noorden van Italië, Lombardije, voelt Juliette zich helemaal thuis. Uw vakantie start hier!

Italië én Zwitserland
Het prachtige meer van Lugano is een feest voor watersporters. Hier gaat Juliette graag naar toe! Zeker in het voorjaar want dan is er ook veel te vissen. Het meer van Lugano is dan misschien niet het meest bekende meer van Italië. Dit betekent zeker niet dat het minder mooi is dan de bekendere meren van Italië. Het meer is benoemd naar het plaatsje Lugano dat in Zwitserland ligt. Het meer ligt dan ook in zowel Italië als Zwitserland.

Het meer is een bron voor veel waterplezier en dan met name de watersporters onder ons. Ook is de omgeving uitermate geschikt voor wandelingen en fietstochten. Breng ook zeker eens een bezoek aan de prachtige stad Lugano in Zwitserland of bezoek de beroemde markt in Luino!

Hier zijn verschillende musea te vinden. Of maak eens een wandeling langs de Olijvenroute, prachtig! Deze route informatie krijgt u gratis bij de receptie. Gaat u méé met Juliette?

De camping
Juliette heeft een bijzonder mooie en comfortabele camping voor u gevonden die geheel voldoet aan haar hoge kwaliteitseisen.

-Camping International  
Porlezza – Meer van Lugano, Italië