Juliette und ihre Liebe zu Limburg

De streek van actieve dagjes uit, bourgondisch genieten, streekproducten, ongerepte natuurparken en optimaal ontspannen. Het leven is heerlijk in Noord-Limburg. Lekker met de kinderen een dagje actie, attractie en avontuur. Wat te denken van de vele vakantieparken, met bijbehorende zwembaden of de verschillende attractieparken die Noord-Limburg rijk is. De gezellige, bruisende sfeer in de omliggende dorpen en de pure Limburgse smaken van eigen land, maken uw bezoek compleet. Maar in Noord-Limburg kunt u ook de stilte opzoeken en tot rust komen. Onthaasten gaat bijna vanzelf. U kunt volledig ontspannen en genieten in Nationaal Park De Groote Peel, een van de mooiste stukjes Peel, of Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen.

Ontdek de veelzijdige omgeving van Noord-Limburg
De omgeving van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig. Het landschap en de cultuur zijn zeker het ontdekken waard! Bezoek de karakteristieke dorpen en bewandel de steden, geniet van rust en ruimte in de natuurgebieden ‘de Groote Peel’ en ‘de Maasduinen’ en sta stil bij de bezienswaardigheden in de regio.

Fietsen in Noord-Limburg!
Dankzij het ontbreken van heuvels en de goede infrastructuur voor fietsers, is Noord -imburg dé fietsregio bij uitstek. En tijdens een fietsroute passeert u de mooiste plekjes die Noord-Limburg te bieden heeft! De vele fietsroutes voeren u door typische dorpjes, langs de Maas door de Peel en Maasduinen. Met een kaart van de fietsknooppunten op zak kunt u eindeloos routes samenstellen zodat u het beste uit uw fietsvakantie kunt halen.

Shop till you drop!
Kleine en grote winkelcentra in Noord-Limburg bieden ruimte aan speciaalzaken en unieke winkels waar je heerlijk kunt shoppen. En tijdens de weekmarkten en braderieën zijn de winkelcentra extra bruisend. Een dagje funshoppen in Venlo, Venray, Panningen of Horst staat garant voor gezelligheid en volle boodschappentassen! Nog niet klaar met winkelen? Binnen een uurtje sta je in de winkels van Maastricht, Roermond of Düsseldorf!

Tijdens een wandelroute in Noord Limburg kunt u in twee uur tijd wel vier verschillende landschappen doorkruisen! Dankzij de bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, Peellandschappen en Maasoevers is een wandeling in de regio altijd afwisselend.
In Noord-Limburg zijn veel wandelroutes uitgezet. Zo zijn er wandelroutes met een thema, speciale routes om te wandelen met kinderen en cultuurhistorische wandelingen beschikbaar. Verschillende wandelroutes doorkruisen de twee nationale parken de Maasduinen en de Groote Peel en mogen beslist niet overgeslagen worden!

De camping
Kamperen in het heerlijke Limburg? Dan neemt Juliette u graag mee naar de bijzonder fijne 5 sterren camping Klein Canada!

-Camping Klein Canada 
Limburg – Die Niederlande