Juliette geniet in actief Drenthe

Wil je actief genieten? Dan is Drenthe jouw bestemming. Want Drenthe is mooi, ruim en vol uitdaging!

Prachtige Nationale Parken en natuur om te ontdekken. Kamperen in het bos, luierend in je hangmat genietend van alle rust. Of juist veel actie tijdens de TT in Assen met je vrienden. Wakker worden met de dauw op de heidevelden, vuurtje maken, koffie zetten, eitje bakken. De mooiste avonturen beleef je in Drenthe.

Evenementen die je niet mag missen!
In Drenthe organiseren we de leukste evenementen op de mooiste locaties. Van een theatervoorstelling midden in het bos tot de Dutch TT op het TT-circuit in Assen. We hebben alvast een paar top events voor je geselecteerd. Binnen, buiten, van sportief tot cultureel, voor jong en oud, er is voor iedereen iets moois te beleven!

Natuur om te ontdekken in de drie Nationale Parken
Dompel je onder in de natuur! Drenthe telt maar liefst drie Nationale Parken en heeft prachtige natuurgebieden. Daar kun je heerlijk in dwalen. Laat je verrassen door wat je onderweg allemaal tegenkomt.

Oog in oog met een ‘Drentse Hooglander’, een heideschaap, een das of bever? In Drenthe kan je deze dieren voorbij zien komen. Het buitenleven is hier ontdekken en genieten geblazen voor jong en oud. Trek er zelf op uit of doe mee aan één van de vele leuke activiteiten die je in de Drentse natuur kunt doen.

Je kijkt hier je ogen uit. Elk Nationaal Park heeft een heel eigen karakter. Fiets door het uitgestrekte heidegebied van het Dwingelderveld. Duik de bossen in van het Drents-Friese Wold of laat je meevoeren langs de 28 kilometer lange beek in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap de Drentsche Aa. Mooi in elk jaargetijde!

Natuurgebieden
Natuurlijk zijn we trots dat Drenthe maar liefst drie Nationale Parken heeft, maar onze natuurgebieden doen daar absoluut niet voor onder. De Hondsrug, het Balloërveld, Fochteloërveen: Drenthe stroomt over van natuur. Kom en beleef het zelf, je blijft maar om je heen kijken!

De camping
Kamperen in Drenthe? Dan neemt Juliette u graag mee naar Camping ’t Vlintenholt, een uitstekende camping met natuurkampeerplaatsen.

Entree -Camping ’t Vlintenholt  
Odoorn – Drenthe