Safaritent huren op charme camping Um Bierg?

Glooiende heuvels met bonte akkers en fraaie vergezichten in een prachtig Natuurpark!

Dicht bij de grens van België en Luxemburg, in het prachtig glooiende Natuurpark de Boven-Sure, bevindt zich Camping Um Bierg. Een hoog en rustig gelegen terrassencamping met een wijds uitzicht over de schitterende omgeving. Juliette voelt zich hier altijd erg welkom bij eigenaresse Judith die het aan niets zal laten ontbreken. Vol passie ontvangt zij jou graag, huisdieren zijn ook zeker welkom! Geniet hier van een heerlijke vakantie in een comfortabele safaritent. De camping is uitermate geschikt voor kinderen.

 

Over deze bestemming

Google reviews
" Fantastisch gelegen terrassen camping. Zwembad en speeltuin. Zeer hartelijk ontvangen. Restaurant op afspraak. Eenvoudig maar erg smakelijk en redelijk geprijsd. Sanitair is schoon en voldoet aan de eisen. Ook de camping is erg fijn. De omgeving biedt mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten (e-bike of geoefende fietsers). "
 • Fijn zwembad voor jong en oud
 • Sfeervolle bistro Beau op de camping
 • Zeer kindvriendelijk, met veel activiteiten
 • Uitermate geschikt voor ook jouw huisdier!
 • Persoonlijk, schoon en erg vriendelijk!

Foto album

Uitgebreide informatie

Veel mensen kennen Luxemburg vooral als doorgangsroute. Dat is jammer, want wie hier één keer langer vertoefde, weet dat deze streek absoluut de moeite waard is om beter te leren kennen. Een landschap dat uitnodigt om te worden ontdekt. Dat de moeite waard is om vaker terug te komen, door zijn ruimte en rust.

Juliette stimuleert haar gasten graag om de directe omgeving met zijn rust en prachtige natuur te verkennen. De camping biedt voldoende informatie over uitstapjes in de directe en iets verder weg gelegen omgeving. Er zijn ook kaartjes met wandel en fietsroutes vanuit de camping. Geweldige dorpjes, vriendelijke mensen en genoeg te doen! Alle ingredienten voor een fantastisch verblijf in de comfortabele safaritenten van Juliette!

Voor watersport kunt u terecht op het meer van Boven-Sure, gelegen op enkele kilometers afstand van de camping. Hier kunt u vissen, zeilen en zwemmen. Of bezoek een van de vele idyllische dorpen, steden en kastelen; Wiltz, Ensch-sur-Sûre en de Belgische steden Bastogne en Arlon zijn gelegen in de buurt en zeker de moeite waard.

Op het terrein is modern sanitair met warm water aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken. De speelplaatsen, bistro Beau en het zwembad zijn gelegen aan één zijde van de camping, hierdoor hebben de staanplaatsen slechts geluidsoverlast van de vrolijk fluitende vogels in onze bomen.

De camping ligt op verschillende niveaus waardoor iedere Juliette accommodatie, rust en privacy biedt.

Ook uw huisdier is bij ons welkom in de tent.

In de sfeervolle bistro Beau kunt u 7 dagen per week terecht voor vers brood, ontbijt, lunch, diner en een drankje. De kaart biedt heerlijke gerechten welke met zorg zijn bereid. Hiervoor gebruikt de keukenbrigade verse producten welke, wanneer mogelijk, uit de biologische tuin komen. En wanneer u gewoon zin heeft in een snack is dat ook mogelijk.

Het terras met panoramisch uitzicht is ideaal voor een koffie, taart, borrel en een snack, bijvoorbeeld na een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer wordt ook buiten de tafel gedekt.

In het voor- en naseizoen kunt u ook genieten van het dagelijks wisselende dagmenu. Dit kan aan eigen tafel of met meerdere gasten aan de stamtafel, op zijn frans “table d’hôte”. In deze dag menu’s hanteert de chef de seizoen groenten, in het najaar lekkere stamppotten en soms wild.

Broodjes-service
Uw broodjes, stokbrood en croissants komen elke dag vers uit de oven van de Camping ‘Um Bierg-Bakkerij’. U kunt de dag voordat u uw broodjes wilt hebben een broodbriefje invullen bij de bar. De broodjes liggen de volgende ochtend vanaf 09.00 uur voor u klaar.
Het door de zon verwarmde zwembad is in de zomermaanden een heerlijke plek voor jong en oud om af te koelen. Voor de veiligheid van de kinderen is het zwembad omringd door een hek.

De camping ligt midden in de natuur en heeft verschillende niveaus waardoor iedere kampeerplek/accommodatie van Juliette ruimte, rust en privacy biedt en mooie vergezichten heeft.
Wij hebben diverse uitgewerkte wandel- en fietsroutes op kaartjes. hiermee kunt u direct vanaf de camping starten.

 • Heerlijk zwembad voor jong en oud
 • Op slechts drie uurtjes rijden vanaf Utrecht
 • Watersportfaciliteiten op het meer van Boven-Sure
 • Zeer geschikt voor huisdieren
 • Gastvrouw Judith ontvangt u graag op haar camping
 • Sfeervolle bistro op de camping aanwezig, ook voor de verse broodjes!

Camping Um Bierg ligt in het natuurpark Boven-súre in de luxembourgse Ardennen genaamd de Éisleck of Oesling.

Met haar landschappen waar panoramische hoogvlakten en kronkelende valleien elkaar afwisselen bieden de Luxemburgse Ardennen een uitzonderlijk natuurlijk schouwspel. Talrijke  wandelwegen en fietsroutes doorkruisen de maagdelijke bossen en brengen de bezoeker van het ene pittoreske dorpje naar het andere. Het Noorden van Luxemburg, ook wel genoemd Éisleck of Oesling, is de bakermat van een middeleeuwse cultuur die haar geschiedenis getekend heeft.

In de Luxemburgse Ardennen vindt men nog goed bewaarde of zorgvuldig gerestaureerde ruines van vestingen. De imposante kastelen van Vianden, Bourscheid en Esch-sur-Sûre zijn de levende getuigen van de middeleeuwse geschiedenis van het land. Bovendien doen de traditionele markten en middeleeuwse feesten het fascinerende tijdperk van heren en ridders het hele jaar door herleven. De schouwspelen en concerten in openlucht getuigen van de culturele rijkdom van de Ardennen.

Met talrijke musea, prachtige architectuur, kastelen en vestingen, biedt Luxemburg een ongelooflijke waaier van fascinerende culturele plaatsen aan. De art en cultuur van Luxemburg zijn een ware weerspiegeling van haar bevolking, uiteenlopend en multicultureel. Luxemburg beschikt met haar feesten en tradities, haar schouwspelen en festivals over culturele activiteiten die uniek zijn in de wereld. Om je de kunst en cultuur in Luxemburg gemakkelijker te laten ontdekken, stelt Luxembourg for Tourism de Luxembourg Card voor : gratis toegang to 60 culturele plaatsen in Luxemburg en de Grootregio. En het is zeer de moeite waard om met de trein naar luxembourgstad te gaan.

https://www.visitluxembourg.com/nl/regios/de-ardennen-en-haar-natuurparken

Hier in het Luxemburgse landschap vindt u alle kenmerken die zo karakteristiek zijn voor het gebied; glooiende heuvels met bonte akkers en fraaie vergezichten. Een land vol prachtige natuur welke uitnodigt tot een stevige wandeling, fietstocht en motorrijden. 

Voor watersport kunt u terecht op het meer van Boven-Sure, gelegen op enkele kilometers afstand van de camping. Hier kunt u vissen, zeilen en zwemmen. Of bezoek een van de vele idyllische dorpen, steden en kastelen; Wiltz, Ensch-sur-Sûre en de Belgische steden Bastogne en Arlon zijn gelegen in de buurt en zeker de moeite waard. 

Wij stimuleren onze gasten graag om de directe omgeving met zijn rust en prachtige natuur te verkennen. Wij bieden voldoenden informatie over uitstapjes in de directe en iets verder weg gelegen omgeving. Er zijn ook kaartjes met wandel en fietsroutes vanuit de camping. 

Veel mensen kennen Luxemburg vooral als doorgangsroute. Dat is jammer, want wie hier één keer langer vertoefde, weet dat deze streek absoluut de moeite waard is om beter te leren kennen. Een landschap dat uitnodigt om te worden ontdekt. Dat de moeite waard is om vaker terug te komen, door zijn ruimte en rust. 

Kortom, hier in dit landschap valt genoeg te beleven voor jong en oud. 

Camping Um Bierg
32 Um Bierg,
9689 Tarchamps,
Luxemburg

De route naar de camping toe
- A2/E25 Maastricht/Luik (Liège).
- Voor Luik (Liège) richting Brussel A15 en borden Ring Luxembourg volgen.
- Na luik(Liège) A26/E25 Bastogne-Luxembourg volgen.
- Bij Bastogne afslag 54 (deze bestaat uit 2 afritten) u moet de 2e afrit hebben (bij knipperlicht) Bastogne/Diekirch volgen.
- A4/E411 Brussel/namen(Namur).
- Na Namen N4 afslag 18 naar Bastogne.
Richting luxembourg, Arlon en Marche ± 75 km volgen.(n85).
- Bij Bastogne gaat u onder de snelweg door.
- Bij het 1e verkeerslicht rechtsaf richting Diekirch/Wiltz N84.
- Na ± 200 meter rotonde oprijden 2e afslag richting Diekirch/Wiltz N84.
- U neemt nu de afslag Clervaux/Derenbach (± 10 km).
- Onderaan de afslag linksaf (bord 5500 meter camping).
- Na Peugeot garage gelijk linksaf (bij bord Tarchamps).
- Einde weg rechtsaf, einde weg rechtsaf (2x dus) na ± 25 meter links Camping "Um Bierg".

GPS: N49.94638 E5.800738

Direct een safaritent huren?

Uw favoriete Juliette-Tentvakantie verblijf

– In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten per week, flexibel en zoveel mogelijk aaneensluitend aangeboden.
– Juliette werkt alleen met vaste aankomstdagen op vakantiepark de Bergen.
– In het voor- en naseizoen zijn een Mid-week of Lang weekend met minimum van 2 of 3 nachten ook mogelijk.
– Neem gerust contact op met Juliette Tentvakanties zodat wij jou kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kies de periode die u wilt boeken

Camping Um Bierg Luxemburg Juliette Vakanties
TOP