Camping Les Voiles d’Anjou

 • Luxe bungalowtent op -stadscamping
 • In 2017 volledig vernieuwde sanitairblokken
 • Ideaal voor gezinnen met kinderen
 • Ruime plaatsen met veel privacy
 • Circa 768 km van Utrecht / 649 km van Antwerpen
 • Lid van de campinggroep Yelloh Village
 • Meer informatie op de site van Camping Les Voiles d’Anjou en Facebook
 • Plattegrond van de camping: plattegrond
 • Uitstekende ANWB-beoordeling
 • Privé spa en sauna te huur op de camping voor max. 4 personen
 • Engels gesproken
 • Miniclub voor de kinderen (ook in het Nederlands)
 • Twee zwembaden waarvan één verwarmd binnenbad
 • WiFi-zone – wifi op het hele terrein
 • Kastelen, bezienswaardigheden en culturele steden in de directe omgeving
 • Huisdieren zijn toegestaan in de vakantietent

De streek Anjou is het zeker waard ontdekt te worden. Er is zoveel moois te zien! Camping Les Voiles d’Anjou is daarvoor de ideale uitvalsbasis. Een heerlijke camping waar het in uw comfortabele Juliette-bungalowtent goed toeven is en vanwaar u uw ontdekkingstochten goed kunt plannen.

De camping

Camping Les Voiles d’Anjou is ideaal gelegen tussen Angers en Saumur, vlakbij het karakteristiek dorpje Les Rosiers-sur-Loire – inderdaad aan de Loire. De camping is per 2016 lid van de groep Yelloh Village en is een familiecamping die gerund wordt door een betrokken familie. Het dorp heeft een gastronomische traditie. Veel voorzieningen als supermarkt, slager, bakker en restaurants zijn op loopafstand. De gemoedelijke sfeer op de camping wordt mede bepaald door de enthousiaste eigenaren van de camping. Zij doen veel om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken! En hun service is altijd met een welgemeende glimlach. De camping wordt gekenmerkt onder andere door een gezellige sfeer, onberispelijk schone voorzieningen en een hartelijke en persoonlijke ontvangst.

Privé, maar niet alleen

De plaatsen zijn zeer ruim bemeten en iedere plaats is omzoomd met hagen. Dit geeft voldoende privacy. Maar de camping is zo opgezet, dat u niet afgezonderd zit. De sanitairblokken zijn in 2017 helemaal vernieuwd. Helemaal tiptop in orde en altijd in de buurt. Dat is wel zo fijn. De douches zijn gratis en ook aan de allerkleinsten is gedacht met een aparte babyruimte. Er is een gelegenheid om te wassen en om de was te drogen. En mocht u nog zin hebben, dan kunt u zelfs de strijk doen.

De verrassingen van de Anjou…
De Anjou: een geweldig gebied waar heel wat verrassingen schuil gaan. De Anjou heeft misschien niet alles, maar toch veel te danken aan de Loire, de uitverkoren rivier van de Franse koningen. Op korte afstand van de camping treft u al zeventien kastelen aan, het ene nog mooier dan het andere. Of wat dacht u van de duizend kilometer lange ondergrondse gangen ten zuiden van Saumur? Vandaag de dag vindt u er proefkelders, musea, kunstgalerieën, champignonkwekerijen en schilderachtige restaurantjes. Een onderaards rijk! En het gebied rond Saumur is uiteraard ook bekend om de wijngaarden en de Anjouwijnen.

… en de Loire
Het gebied is ogenschijnlijk vlak en daarmee goed te ontdekken per fiets. Maar vergis u niet; ineens gaat het landschap over in een heuvelachtig gebied en rijdt u zo de bossen in. De streek leent zich uitermate goed voor diverse watersportactiviteiten. Zo is kanoën een geliefde bezigheid. Maar past u op voor de Loire: deze dame heeft soms gevaarlijke trekjes. Zwemmen in deze rivier is daarom dan ook verboden.

Leven vanuit uw bungalowtent
Soms kan het leven gewoon erg aangenaam zijn. Bedenkt u maar wat u wilt doen, het kan vanuit uw vakantietent. Lekker zwemmen in het zwembad? Een boekje lezen op het terras? Fietsen in de omgeving? Een stad met leuke (kleding-)winkels bezoeken? Cultuur opsnuiven? Of he-le-maal niets? U doet het gewoon. Of niet. Veel kan, niets hoeft. En alles is dichtbij. Ideaal toch? Maar soms is het ook leuk om iets verder weg te gaan. Even de verdere omgeving onderzoeken. U komt dan helemaal tijd tekort. Want dan zijn culturele steden als Angers, Cholet en Tours onder handbereik. En wat u dáár allemaal kunt ontdekken…

Koningen en koninginnen. Maakt u plaats voor Juliette! Want zij komt met haar gasten uw natuurlijke rijkdom bewonderen. Als dat geen rijke ervaring is?