Camping le Moulin du Bel Air

Naast het mooie dorp Saint-Germain-du-Bel-Air

De 3-sterrencamping in de Lot Moulin du Bel Air ligt in een prachtig landschap aan de oevers van de rivier de Céou. Omgeven door beboste heuvels, ligt het op slechts 5 minuten lopen van het mooie dorp Saint-Germain-du-Bel-Air. De Franssprekende eigenaren Anne en Thibaud verwelkomen je dan ook graag in een zeer gastvrije ambiance!

Over deze bestemming

Google reviews
"Dit is een echte vriendelijke camping met een prachtige familiesfeer en een prachtige plek. Met dank aan Thibaud en Anne, de nieuwe managers, voor hun welkom, hun vriendelijkheid en hun professionaliteit. Het zijn mensen die betrokken zijn en gepassioneerd. Tot ziens en nogmaals bedankt."
  • Verwarmd zwembad
  • Kindvriendelijk en leuke animatie
  • Gelegen aan de rand van de Dordogne, prachtige omgeving
  • Zeer gastvrije eigenaren, Frans sprekend
  • Gelegen aan de oevers van rivier de Ceou

Foto album

Uitgebreide informatie

Een rustige en natuurlijke natuurcamping in de Lot.

De camping in de Lot Moulin du Bel Air is een rustige camping. In een natuurlijke omgeving heeft Juliette hier 2 heerlijke Juliette bungalowtenten te bieden. Allebei de plekken hebben elektriciteit (16A). De plekken zijn erg ruim en bieden genoeg privacy. Beide plekken bieden zon, schaduw en rust!

De camping is zeer geschikt voor kinderen. Een verwarmd zwembad, ponyrijden, skatebaan, tafeltennis, volleybal, bescheiden maar zeer leuke kinderanimatie en vijvers om te vissen bieden genoeg mogelijkheden voor de kinderen om samen een heerlijke vakantie te beleven!

De Juliette bungalowtenten staan op een vlak en met gras begroeid terrein. De auto mag je bij de tent parkeren. Op de camping zijn 2 sanitaire blokken met douches en WC aanwezig. Dit alles is keurig onderhouden. Op de camping is ook een snackbar aanwezig; met pizza's of andere eenvoudige gerechten om op het terras te eten of om mee te nemen. Op het terras van de bar kunnen de kinderen heerljk foto's delen op instagram met de gratis wifi-verbinding.
Elke ochtend krijg je op bestelling je verse broodjes en croissants bij de receptie van de camping.

Een camping met een verwarmd zwembad
Op de camping is een verwarmd zwembad met grasstrand waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens de zonnige zomermiddagen. De kinderen zullen dol zijn op de speelruimte waar ze nieuwe vrienden kunnen ontmoeten. De ouders kunnen de kinderen in de gaten houden. In het hoogseizoen is er een badmeester aanwezig. Het terras en de bar kijken ook uit op het zwembad. Een ijsje halen of een pannekoek bestellen kan dus vrij eenvoudig en op loopafstand. Deze camping heeft ruime plekken en grasvelden waar kinderen vrij en veilig kunnen spelen en rennen. Het volleybalveld en de tennisbaan zullen de sportliefhebbers plezieren. Buiten de camping creëert de rivier de Céou uit zich zelf kleine vijvers waar je goed kunt vissen.

 

Activiteiten voor kinderen op onze camping tussen Lot en Dordogne
Op Camping Moulin du Bel-Airin de Lot is aan alles gedacht voor uw kinderen. Op de camping vinden ze een schommel, een tafeltennistafel, een volleybal- of badmintonveld, een tennisbaan en een groot grasveld waar ze vrij kunnen spelen en rennen. In de bibliotheekkamer hebben we boeken en strips voor hen, evenals bordspellen.

Bij de ingang van de camping is er het verwarmde zwembad waar ze uren kunnen spelen tijdens de zonnige dagen in de Lot, maar ook een speeltuin met schommel en glijbaan. Een beetje verder kunnen ze hun vaardigheden oefenen met een skateboard of een scooter op een skatepark (150 meter van de camping).

Animatie voor kinderen tijdens de schoolvakanties
In juli en augustus worden animaties georganiseerd voor de kinderen op camping Moulin du Bel-Air. Elke ochtend, van maandag t/m vrijdag, wacht onze animator op hen met buitenspellen en kunst- en ambachtsessies. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken op de camping. 's Middags organiseren we voor hen tennistafels, voetbal- of dalbaltoernooien tijdens hun vakantie in de Lot.

Een keer per week, tijdens de schoolvakanties (juli en augustus + Franse voorjaarsschoolvakanties), wordt ponyrijden georganiseerd op de camping (alleen reserveren). Deze ponyritten vinden plaats op de camping. U kunt ze boeken bij de receptie van de Moulin du Bel-Air.

Visvijver
Als uw kinderen van vissen houden, vinden ze een visvijver voor de camping.

Camping Moulin du Bel Air
Claux de Bouyssole,
46310 Saint-Germain-du-Bel-Air
Phone: +33 5 65 31 00 71
Email: contact@lot-camping.com

Deze camping in de Lot is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A20 die van Brive naar Toulouse loopt (afrit 57).

Direct boeken

Uw favoriete Juliette-Tentvakantie verblijf

– In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten per week, flexibel en zoveel mogelijk aaneensluitend aangeboden.
– Juliette werkt alleen met vaste aankomstdagen op vakantiepark de Bergen.
– In het voor- en naseizoen zijn een Mid-week of Lang weekend met minimum van 2 of 3 nachten ook mogelijk.
– Neemt u gerust contact op met Juliette Tentvakanties zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden.

Kies de periode die u wilt boeken

Camping le Moulin du Bel Air Juliette vakanties

Direct boeken

Uw favoriete Juliette-Tentvakantie verblijf

– In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten per week, flexibel en zoveel mogelijk aaneensluitend aangeboden.
– Juliette werkt alleen met vaste aankomstdagen op vakantiepark de Bergen.
– In het voor- en naseizoen zijn een Mid-week of Lang weekend met minimum van 2 of 3 nachten ook mogelijk.
– Neemt u gerust contact op met Juliette Tentvakanties zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden.

Kies de periode die u wilt boeken

TOP