Camping Domaine du Logis

Juliette Charme Camping

 • Luxe bungalowtent op -kasteelcamping
 • Circa 805 km van Utrecht / 675 km van Antwerpen
 • Engels / Nederlands (beperkt) gesproken
 • Meer informatie op de site van camping Domaine du Logis en Facebook
 • Uitstekende ANWB-beoordeling
 • Ideaal voor gezinnen met kinderen
 • Op rijafstand van strand en zee
 • Verwarmd zwembad
 • Fitnesszaal, sauna en multisportveld op de camping
 • WiFi-zone – gratis wifi op het hele terrein
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden waaronder Mont Saint-Michel
 • Huisdieren niet toegestaan in de vakantietent

In het hart van Bretagne, tussen Rennes, Saint Malo en Mont Saint-Michel, beleeft u op vijfsterrencamping Domaine du Logis een onvergetelijke vakantie. Juliette geniet volop van deze bijzonder mooie familiecamping in dit beetje mystieke gedeelte van Frankrijk. De gastvrije eigenaren Miguel en Delphine verwelkomen u en doen alles om u te laten genieten van uw welverdiende vakantie.

Oud kasteel in Bretonse stijl
De camping ligt op een groen park van zes hectare naast een traditioneel Bretons kasteel uit de vijftiende eeuw. Het gehele bosrijke domein is nog veel groter. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van de natuur. In de bijgebouwen van het kasteel zijn faciliteiten van hoge kwaliteit te vinden. Op de binnenplaats van deze bijgebouwen is het verwarmde zwembad. Voor de allerkleinsten is er een speciaal bad. Het moderne sanitair, met aparte babyroom, is altijd dichtbij en goed onderhouden.

Ontspannen is geen kunst 
Op Domaine du Logis is ontspannen geen kunst, het gaat gewoon vanzelf! De sfeer op de camping is heerlijk en gemoedelijk en uw ruime plaats geeft u het gevoel van vrijheid. Niets hoeft… maar dat zou misschien zonde zijn. Want er kan zoveel! Begin de dag bijvoorbeeld met een verfrissende duik in het verwarmde zwembad en geniet eventjes van de zon. En dan? Boogschieten, midgetgolfen of jeu-de-boulen? Of liever fitnessen en daarna lekker in de sauna? Alles is mogelijk.

De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de trampoline of in de speeltuin. Of bij de kinderclub waar leuke activiteiten georganiseerd worden onder leiding van een Nederlands sprekende juf of meester. Hun energie kunnen ze kwijt op het BMX-parcours op de camping of tijdens het waterfietsen op het meertje.

Maar dit alles zijn slechts suggesties. Er is zoveel meer te doen op dit mooie domein!

Napoleon was here?
Langs het domein loopt de rivier Ille-et-Rance die bijna volledig gekanaliseerd is. Het kanaal, waarvan de aanleg begonnen is onder Napoleon, maakte scheepvaart van het noorden naar het zuiden door Bretagne mogelijk. Belangrijke steden werden door dit bevaarbare kanaal met elkaar verbonden, met zo af en toe een sluis om het verschil in waterniveau te overbruggen. Misschien voer Napoleon destijds wel langs het domein en genoot hij van het landschap. In ieder geval kunt u ook varen op het kanaal of fietsen op het jaagpad langs het kanaal.

Een wereldwonder in zee
In de omgeving van de camping zijn diverse leuke stadjes die het bezoeken meer dan waard zijn. U ontdekt hier de rijke historie van Bretagne en u ervaart de invloed van de zee op het Bretonse leven. Hier ontdekt u ook het 26e wereldwonder, Le Mont Saint-Michel. Een rots in de zee, een stad in het water. Dit stadje is wereldberoemd vanwege de ligging. Het is alleen toegankelijk voor voetgangers en was vroeger alleen bij eb te bereiken. Nu is er gelukkig een permanente verbinding met het vasteland. De statige abdij bovenop de berg is een toeristische trekpleister. Komt u ook dit wereldwonder aanschouwen?

Een uitnodiging van Juliette
Bretagne bruist en geeft u energie. Juliette nodigt u uit om deze prachtige streek te ontdekken. En uiteraard doet u dat het beste vanuit uw heerlijke comfortabele vakantietent op vijfsterrencamping Domaine du Logis. Gaat u méé?