Camping La Perle

Juliette Charme Camping

 • Luxe bungalowtent op Petit-XL camping: -camping
 • Circa 862 km van Utrecht / 743 km van Antwerpen
 • Meer informatie op de site van Camping La Perle en Facebook
 • Plattegrond van de camping: plattegrond
 • Ideaal voor gezinnen met kleinere kinderen
 • Speeltuin en kinderanimatie (in het Nederlands)
 • Nederlands gesproken
 • WiFi-zone – wifi op de gehele camping
 • Ruime plaatsen met zon en schaduw
 • Heerlijk zwembad en leuke kinderboerderijdieren
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden
 • Huisdieren zijn toegestaan in de vakantietent, onder voorwaarden van de camping

Juliette heeft een echt pareltje gevonden in de Creuse! Camping La PeKleine campings met XL-charme. rle is een knusse familiecamping met 33 ruime plaatsen. Oftewel een echte Juliette Petit-XL camping: een kleine camping met XL-charme. De familie Rijkx ontvangt u graag op La Perle.

Departement van de rivieren
Camping La Perle ligt in het mooie Creuse, één van de departementen in de regio Limousin. Het gebied ontleent zijn naam aan de rivier de Creuse. Ook andere rivieren, zoals de Gartempe, de Taurion, de Tardes en de Petite Creuse kronkelen door het beboste landschap. Bovendien zijn er talloze meren waarvan enkele een (zand)strand hebben. Heerlijk om te zonnebaden! Camping La Perle is omgeven door natuur; samen met zon, water, gastvrijheid en gezelligheid wordt uw vakantie daardoor onvergetelijk.

Geen kind aan uw kinderen
De droom van de familie Rijkx werd in 2007 werkelijkheid. Sinds die tijd zijn ze in het gelukkige bezit van Camping La Perle waar ze allerlei nieuwe voorzieningen bouwden. Er zijn twee gemoderniseerde sanitairgebouwen, een verkoelend zwembad, een restaurant en een gloednieuwe receptie. En het resultaat mag er zijn! Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht, zij zullen het zeker naar hun zin hebben. Vriendjes maken gaat snel en daarna is het lekker spelen in de speeltuin of de diertjes voeren in de kinderboerderij.

Aan activiteiten geen gebrek
Zodra u op de camping komt, wordt u overvallen door een weldadige rust. Heerlijk, even niets. En wilt u wat actiever zijn, dan is er van alles te doen. U kunt sporten (zwemmen, fietsen, wandelen, paardrijden), genieten van pittoreske Franse dorpjes, uzelf gastronomisch laten verwennen (uiteraard met gerechten met verse streekproducten), u kunt… teveel om op te noemen. De leukste ‘activiteit’ is misschien wel liggend in het gras staren naar de blauwe hemel. Met een beetje geluk ziet u kraanvogels in grote aantallen over de camping vliegen. Mocht u de kraanvogel niet herkennen – het is die vogel die zo ontzettend hard kan schreeuwen… Het is maar dat u het weet.

Klein maar bijzonder fijn
Juliette is heel trots dat zij haar comfortabele vakantietenten op Camping La Perle mag aanbieden. Camping La Perle is een kleine, overzichtelijke en zeer goed onderhouden camping waar de eigenaren met liefde en gastvrijheid hun gasten ontvangen. Eerdere gasten van deze camping waren zeer enthousiast. Vooral de gemoedelijkheid, de gastvrijheid, het heerlijke eten in het restaurant, het mooie uitzicht, de mooie natuur en de leuke activiteiten voor de kinderen worden geroemd.

Juliette heeft haar pareltje gevonden. In de Creuse. Gaat u méé?