HELAAS, DEZE CAMPING IS VOOR 2021 NIET MEER TE BOEKEN

Bekijk hier andere campings in Frankrijk!

Domaine Bessière

Vakantie op een prachtig landgoed!

De safaritenten staan op het landgoed midden in de natuur op ruime schaduwrijke plekken. Dit is glamping in  optima forma, met privé sanitair in een unit vlakbij de tent.

Over deze bestemming

Google reviews
"Afgelopen zomer wij we voor het 2e jaar naar Domaine Bessiere geweest. Het was ons het 1e jaar dermate goed bevallen dat we terug wilden en we zijn niet teleurgesteld. Jos en Karen hebben dit Domaine nu 2 jaar en je kan echt zien dat ze van alles aan het opknappen en verfraaien zijn. We merkten dit jaar vele kleine en soms grotere verbeteringen. Daarnaast zijn ze heel erg gastvrij, wij voelden ons weer gelijk thuis. De omgeving is heerlijk rustig, maar wel met genoeg te doen en genoeg voorzieningen in de buurt. Ook het zwembad was weer heerlijk en erg welkom met de warme temperaturen die we hadden. Aanrader!"
 • Luxe safaritenten met privé sanitair
 • Circa 1100 km van Utrecht
 • Trampoline en speelveld
 • Golfbaan dichtbij
 • Heerlijk verwarmd zwembad

Video impressie

Foto album

Uitgebreide informatie

Domaine-Bessiere-Jos-en-Karen-Rietra Domaine Bessière
Een eeuwenoud vakantielandgoed in Zuid-West Frankrijk. Een oase van rust, ruimte en vrijheid. Met 21 ha aan bossen en ruime velden, rustig gelegen, even buiten het middeleeuwse stadje Casseneuil, 10 km van Villeneuve-sur-Lot in het Noorden van de Lot et Garonne, nèt onder de Dordogne.

Wij hebben hier een fantastische plek gevonden om te wonen en vinden het fijn om in de vakantiemaanden gasten te verwelkomen en hen op ons charmante landgoed een heerlijke vakantie te laten genieten. Op het domein staat een oud herenhuis, waar wij zelf wonen. Er zijn vier vrijgelegen ruime gîtes (vakantiehuisjes), elk met een groot privé terras.

Glamping

Op een schaduwrijk en groot veld staan onder de bomen 4 volledig ingerichte safari-lodge-tenten. Het totale houten vloeroppervlak van de safaritent inclusief gedeeltelijk overdekt terras is 45m2. De binnenruimte in de tent is 5x5 meter met een luifel met een oversteek van 2 meter.

Iedere tent heeft eigen sanitair met een moderne douche, wastafel en toilet. Een compleet ingerichte keuken, een zitje voor binnen, ruime tafel met stoelen in stijl en twee comfortabele ligstoelen waar u lekker in onderuit kunt zakken.

Daarnaast is een deel van de bijgebouwen verbouwd tot gemeenschappelijke ruimte, de Salle de Fètes, met een ruime keuken en een heerlijk groot buiten terras waar gezamenlijk geborreld en aan lange tafels met elkaar gegeten kan worden.

Activiteiten

Er is een groot zwembad, een tennisbaan, een jeu-de boules-baan, een fijn speelveld met voetbalgoaltjes, een trampoline, schommels, een volleybalveld… In een van de schuren is een speelkamer. Kinderen komen dus volop aan hun trekken maar vooral ook omdat er altijd wel speelkameraadjes zijn! En ook de volwassenen genieten volop, wat in het mooie zomerweer vaak betekent: heerlijk luieren, het lezen van een goed boek, samen een spelletje doen, lekker eten, zonnen, door een mooi authentiek dorpje slenteren of rustieke marktjes bezoeken of bij de plaatselijke wijnboer proeven van zijn laatste oogst. Ook als je actiever wil zijn vind je hier een eldorado om te wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, vissen en golfen!

 • Ideaal voor gezinnen met kleinere kinderen
 • Trampoline / speelveld met klimrek, schommel en glijbaan
 • Nederlands gesproken
 • Gas bbq / skottelbraai aanwezig
 • 's Avonds culinaire 4-gangendiners, gezellig samen met de andere gasten aan lange tafels.
 • Circa 1100km van Utrecht
 • Ruime plaatsen met zon en schaduw
 • Heerlijk verwarmd zwembad en leuke kinderboerderijdieren
 • Hard-court tennisbaan, golfbaan dichtbij
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden
 • Huisdieren toegestaan in tent, onder voorwaarden van camping

Marchées Nocturnes
In Juli en Augustus zijn er in ’s avonds gezellige eetmarkten in de regio. Bijvoorbeeld op dinsdag op het marktplein van Laparade boven op een berg met uitzicht over de vallei van de Lot en op donderdagavond in Fongrave aan de oever van de rivier. Samen met de Franse bevolking aan lange tafels eten en dansen met live muziek.

Restaurants in de buurt
In de regio zijn diverse goede en gezellige restaurants te vinden. Van eenvoudig en authentiek dorpsrestaurantje tot Michelin-ster. Vraag ons naar onze favorieten….

à Table!
Op de zaterdagen in het hoogseizoen, voor de meeste gasten de aankomstdag, gaan we met alle gasten die dat willen naar de Marché Gourmande op het gezellige en oer-Franse dorpsplein van Casseneuil. Na een vaak lange rit lekker zorgeloos neerploffen aan lange tafels in de oude Burcht, met een drankje, een hapje en live-muziek, zonder er eerst op uit te hoeven voor boodschappen of een restaurant te zoeken. Wij zorgen voor de reservering van de tafels zodat we met z’n allen een fijne plek hebben! Er is een uitgebreid aanbod van kraampjes met allerlei heerlijks, waar iedereen naar eigen keuze kan bestellen. Een mooie gelegenheid om de andere gasten op Domaine Bessière te ontmoeten.

De kinderen hebben elkaar op deze avond al snel gevonden. Ook wordt er in het hoogseizoen, bij voldoende belangstelling- op een doordeweekse avond, een drie-gangen diner gekookt voor onze gasten of een gezamenlijke BBQ georganiseerd. Ook uit onze pizza-oven komen heerlijke (zelfbelegde) pizza’s. Wie dat wil kan aanschuiven! Natuurlijk gewoon lekker buiten op het terras bij onze Salle de fêtes...

Domaine Bessiere
47440 Casseneuil
France

Tel. : +33 7 66 22 65 84 / +31 6 31 31 46 07

Website: https://www.domainebessiere.com/

GPS-coördinaten:
TomTom-navigatie: Frankrijk > Postcode: 47440

Google Maps

Direct boeken

Uw favoriete Juliette-Tentvakantie verblijf

– In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten per week, flexibel en zoveel mogelijk aaneensluitend aangeboden.
– In het voor- en naseizoen zijn een Mid-week of Lang weekend met minimum van 2 of 3 nachten ook mogelijk.
– Neemt u gerust contact op met Juliette Tentvakanties zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden.

Kies de periode die u wilt boeken

HELAAS, DEZE CAMPING IS VOOR 2021 NIET MEER TE BOEKEN

Bekijk hier andere campings in Frankrijk!

TOP