Camping de Kienehoef

 • Schitterende -natuurcamping
 • Comfortabele compleet ingerichte bungalowtenten
 • Zwembad en klein peuterbadje
 • Privé zandstrand met meertje
 • Meer informatie op de site van camping de Kienehoef of op Facebook!
 • Gratis wi-fi
 • Sport- en spelactiviteiten
 • Ideaal voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar
 • Animatie met dagelijks vullend programma
 • Golfbaan op loopafstand alleen met GVB, tennisbanen, air-trampoline, volleybal
 • Prachtige natuurgebieden en culturele steden.
 • Groots met een zachte G! Geniet van de gastvrijheid!

Camping de Kienehoef is een ruim opgezette camping in een recreatie gebied voorzien van alle faciliteiten die u maar wenst tijdens een verblijf.. en dit op loopafstand.. op het recreatieterrein. Juliette biedt u hier 5 luxe bungalowtenten op ruime plaatsen en is daarom perfect voor u! Onze luxe bungalowtenten staan hier op een groot kampeerveld rondom een grote speelcombinatie om te klimmen en te klauteren met glijbaan en rondom een grote zandbak, naast het strandje,
in een groene omgeving en op loopafstand van de horeca en het zwembad. Op de camping staan verschillende speelelementen: een zandbak, schommels, tafeltennistafel en een volleybalnet. Onze bungalowtenten beschikken naast 10 ampère stroom ook over een gezamenlijk waterpunt en afvoer. De plaatsen zijn autovrij, u dient de auto te parkeren op het centraal gelegen parkeerterrein midden op het park. Honden zijn hier niet toegestaan.

Taveerne met terras
De Taveerne is de huiskamer van De Kienehoef. Hier treffen de campinggasten elkaar in een gezellige sfeer. Samen met het terras heeft het een uitzicht op het zwembad dat ‘s avonds verlicht is. Wat dacht u van een lekker buitenlands biertje, een heerlijke sorbet of appeltaart met slagroom? Tijdens vakantieperiodes kunt u in de Taveerne met uw familie of vrienden ook gezellig lunchen en dineren. Er is hier een ruime keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten voor u samengesteld. Kindermenu’s en pannenkoeken zijn tevens mogelijk. In de snackbar zijn frites en vele soorten snacks, broodjes, frisdranken en ijs te koop. De snackbar is elk weekend en in alle vakantieperioden geopend.

Paviljoen De Helden van Kien
Bij De Helden van Kien kunt u genieten van een hapje en drankje. Er is een uitgebreide lunchkaart en er zijn diverse mogelijkheden voor het diner. Er wordt voornamelijk gewerkt met streekproducten uit Sint-Oedenrode en de directe omgeving.
Het vruchtbare Brabantse land zit er al eeuwen vol mee! Daarnaast kunt u bij De Helden van Kien diverse arrangementen reserveren: wandelen en fietsen, speurtochten, roeien, bier- en wijnproeverijen en er is een mogelijkheid tot vergaderen.
Het paviljoen bevindt zich midden in het recreatiepark.

Gratis wi-fi
Op vakantie zonder internet is bijna ondenkbaar geworden. Ook op de camping is het fijn om toegang te hebben tot het internet via uw smartphone, tablet of laptop. Daarom kunt u op de Kienehoef niet alleen gebruik maken van de vrije internettoegang bij de receptie en de Taveerne, maar ontvangt u bij aankomst ook 1 wifikaart voor internet bij uw kampeerplaats.

Download nu alvast de gratis Kienehoef App
Deze App staat boordevol met tips voor dagjes weg, bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes, activiteiten binnen en buiten de camping en uiteraard nog veel meer handige informatie! De App is gratis te downloaden in de App-Store en Play-store.

Modern sanitair- & wasgelegenheid
Op de Kienehoef staan 2 keurig onderhouden toiletgebouwen. Deze verwarmde toiletgebouwen zijn centraal gelegen, dichtbij de kampeerplaatsen. In de toiletgebouwen zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een familiedouche. Het gebruik van de douches is gratis, bij de camping betaal je dus niet met douchemunten. Het is tevens mogelijk om op de camping je kleren te wassen, te drogen en te strijken.