Beschikbaarheid en hoe u kunt reserveren

Weet u precies welke periode u op vakantie wilt? Om te kijken welke bestemmingen van Juliette voor u nog beschikbaar zijn, klikt u de datum van aankomst in. Dan klikt u op de duur van het verblijf, bijvoorbeeld 1 week, midweek of langweekend. Hierna kiest u de accommodatie die bij u past! Kies vervolgens uw bestemming uit terwijl u op de juiste afbeelding klikt. U bent nu op de pagina aangekomen voor een eventuele prijsopgaaf of om een beschikbaarheidsdatum met juiste prijs te vinden!

Juliette heeft de accommodaties voor u uitgesplitst in Bungalowtent, Safaritent en Mobile-Home zodat u eenvoudig een vakantie die bij u past kunt vinden!

Meerdere accommodaties huren of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Juliette Tentvakanties. Juliette-tentvakanties heeft ook een app functie. Doorgaans antwoorden wij binnen een paar minuten.

5% WELKOMSTKORTING!

Juliette begroet ook dit jaar weer een heleboel nieuwe gasten, daarom speciaal ter kennismaking 5% korting! Ook voor onze vaste gasten de Juliette terugkomkorting van 5%.

Groetjes,
Juliette

Voor welke periode wilt u boeken?