Beschikbaarheid en hoe u kunt reserveren bij Juliette-tentvakanties.nl

Weet u precies welke periode u op vakantie wilt? Om te kijken welke bestemmingen van Juliette voor u nog beschikbaar zijn, klikt u de datum van aankomst in. Dan klikt u op de duur van het verblijf, bijvoorbeeld 1 week, midweek of langweekend. Hierna kiest u de accommodatie die bij u past! Kies vervolgens uw bestemming uit terwijl u op de juiste afbeelding klikt. U bent nu op de pagina aangekomen voor een eventuele prijsopgaaf of om een beschikbaarheidsdatum met juiste prijs te vinden!

Juliette heeft de accommodaties voor u uitgesplitst in Bungalowtent, Safaritent en Mobile-Home zodat u eenvoudig een vakantie die bij u past kunt vinden!

Meerdere accommodaties huren of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Juliette Tentvakanties. Juliette-tentvakanties heeft ook een app functie. Doorgaans antwoorden wij binnen een paar minuten.

20% VROEGBOEKKORTING!

Kijk snel bij mijn bestemmingen en ontdek de lage prijzen inclusief de vroegboekkortingen! De laagste prijs wordt automatisch berekend. Dat is aangenaam kamperen!

Profiteer nu van de vroegboekkorting van maar liefst 20%!

Nog niet zeker qua planning? Tot 1 februari mag u kosteloos annuleren!

Groetjes, Juliette