Mobile home huren

Van alle gemakken voorzien!

Oppervlakte ca. 40m2 | Aantal personen: max 5 volwassenen

BOEK NU

Verblijf in een Mobile-Home, een schattig Juliette-Chalet!

Juliette kan ook erg genieten van het comfort van een verblijf in een Mobile-Home, of ook wel een schattig Juliette-Chalet. Alsof je thuis bent op de camping, alleen met wat extra luxe en comfort! De door Juliette aangeboden Mobile-Homes zijn uiterst comfortabel.

Eerst zelf uitgeprobeerd en een klein aanbod samengesteld, zodat deze voldoet aan al je wensen en uiteraard met privé-sanitair. Zeker ook geschikt voor mindervaliden, neem je dan wel eerst even contact met ons op?

De Juliette mobile home

TIP

Kijk voor de afmetingen van de mee te brengen lakens inclusief een matrasovertrek en kussens in de inventarislijst.

Afmetingen

Zee van ruimte

Uw Mobile-home is met een oppervlakte van 30,8 m2 zeer ruim te noemen. De specifieke indeling van de Mobile-home maakt dat je beschikt over twee slaapgedeelten en een leefgedeelte van ruim 11 m2. Een eigen toilet en badkamer maken dit geheel af. Een zee van ruimte! Je Mobile-home is geschikt voor 4, maximaal 5 personen.

Indeling

Comfortabel

Je Mobile-Home beschikt over een eigen terras met een leuk zitje, bij sommige zelfs een veranda. Als het warm is en de zon schijnt fel, dan heb je heerlijke schaduw onder de de parasol. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kun je in ieder geval ook nog buiten zitten.

Bedlinnen

Heerlijk slapen

Natuurlijk heeft Juliette voor het slapen opnieuw gekozen voor een echt kwaliteitsbed van 1,40 x 2,00 meter. Net als in de bungalowtenten en Safaritenten van Juliette. Dit is werkelijk een uitstekend bed waar je goed op zult slapen. De andere bedden zijn eenpersoonsbedden (stapelbed met onderschuifbed) met ook goede matrassen.

Alleen de lakens inclusief een matrasovertrek en kussens neem je zelf mee.

Compleet

Alles aanwezig

En verder … verder is aan alles gedacht. Of het nu gaat om een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een pizzasnijder…. je Mobile-Home is compleet. Alleen de lakens inclusief een matrasovertrek en kussens neem je zelf mee. 

Inventarislijst >

Je vindt onze mobile homes op deze campings:

Villapark Les Sable d'Or

Cap d’Agde, Zuid-Frankrijk

Bekijk onze campings in: