Heerlijk kamperen in een

bungalowtent in retrostijl

Van alle gemakken voorzien!

Oppervlakte ca. 25m2 | Aantal personen: max 5-6

BOEK NU

Compleet en comfortabel ingericht

Een echte comfortabele kampeervakantie vraagt om een compleet ingerichte bungalowtent. Op iedere camping doen wij dit op onze eigen manier, maar je kan er zeker van zijn dat het je aan niets ontbreekt. De inrichting kan romantisch zijn, maar ook stoer met steigerhouten meubels.

Er is bij Juliette geen standaard voor al onze tenten. Dat betekent dat niet alle tenten hetzelfde ingericht zullen zijn, maar de locatie en de inrichting zal afgestemd zijn op een aangename kampeervakantie. Juliette heeft aan alles gedacht, alleen je koffer, overtrekken, hoeslakens en keukendoeken neem je zelf mee.

De Juliette bungalowtent

TIP

Vooral in het voor- en naseizoen kunnen de nachten fris zijn. Wij hebben extra dekens voor u liggen. Eventueel kunt u extra verwarming/kachel huren. Laat u het ons eerst weten?

Afmetingen

Zee van ruimte

Uw bungalowtent is naar speciaal ontwerp van Juliette gemaakt en is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek. De gebruikte kleuren zullen u een “zomers” gevoel geven. Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed.Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6 m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht. De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16 m2.

Indeling

Comfortabel

Uw bungalowtent staat op een houtenvloer, de slaapcabines op een rubberen tegelvloer zodat alles vrijwel egaal is. Dit is wel zo praktisch.

Voor uw bungalowtent heeft u zelfs een veranda voorzien van leuke meubelen en voor de dames een heerlijk houten/kunststof ligbed met ligkussen tijdens de zomermaanden en op de campings in Nederland.

Bedlinnen

Heerlijk slapen

Voor het slapen heeft Juliette gekozen voor een echt kwaliteitsbed met matras van 1,40 x 2,00 meter. In uw bungalowtent treft u een echt boxspringbed of een heerlijk nieuw Zweeds bed, waar u uitstekend in kunt slapen!

Op enkele van de door ons aangeboden campings is beddengoed zoals dekbed, matrasovertrek en kussen aanwezig. Dit staat aangegeven wanneer u een reservering maakt. Hier kunt u vaak ook bedlinnen zoals kussenslopen en extra overtrekken/lakens bestellen.

De andere bedden zijn eenpersoonsbedden met ook goede matrassen, ook hier is van toepassing alleen eigen bedlinnen volstaat, dekbed en/of eventueel extra dekens zijn aanwezig. Let op! Wij werken er erg hard aan om dit in al onze tenten te realiseren. Vraagt u hier van te voren even naar? U kunt het ook terug vinden tijdens het maken van een reservering. Dit voorkomt een teleurstelling!

Eventuele extra dekens zijn in de koude maanden aanwezig zoals ook een kacheltje.

Compleet

Alles aanwezig

En verder… verder is aan alles gedacht. Of het nu gaat om serviesgoed, een 4-pits kooktoestel, een koelkast met vriesvak… uw bungalowtent is compleet. Alleen uw eigen koffer, bedlinnen en een goed vakantiegevoel hoeft u nog maar mee te nemen!

Inventarislijst >

In Nederland vind je onze bungalowtenten op deze campings:

Vakantiepark de Bergen

Wanroij, Noord-Brabant

Keuken

Slaapcabine

Eethoek

Bekijk onze campings in: